anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca se vede ca unii sunt posesori de pisici si altii de caini?

11 răspunsuri:
| sese a răspuns:

Desigur :toti vor apara animalele (pe cat posibil) sunt acei oameni care "vorbesc" cu "matele" si "maidanezii" fara un motiv anume decat dragostea fata de animal.

| Ben. a răspuns:

Pai eu am o gradina zoo :caini, pisici, pesti, iepuri, copiii.niciodata nu am realizat ca sunt atatia.se observa?

| sese a răspuns:

Cred ca de fapt te refereai la diferenta intre posesorii de pisici si caini; ramane acelasi raspuns desi unii sunt extremisti (numai pisica sau numai cainele) esenta este aceeasi.

eileen
| eileen a răspuns:

Nu cred ca este o mare diferenta... ambii sunt iubitori de animale, grijulii...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te referi la treaba cu... daca ai pisica, esti mai bland, si daca ai caine, iti place sa dai dai comenzi si sa iesi in fata...nu cred.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intrebarea asta imi aduce aminte de 101 dalmatieni (faza cu asemanarea dintre caine si stapan) happy
Mie una nu imi plac pisicile dar iubesc cainii si nu cred ca asta spune anumite lucruri despre mine sau despre cei care iubesc in special pisicile...deci nu cred ca se vede....si trebuie sa te gandesti ca aparentele inseala uneori........nu judeca o carte dupa coperta happy

| FearNoEvil a răspuns:

Singurul lucru care m-a determinat sa-mi iau un caine e faptul ca sunt o persoana activa, caruia ii place miscarea. Cum ar fi fost sa ies la plimbare cu pisica? laughing

| alma a răspuns:

De vazut, eu cred ca nu prea, dar. de auzit da, pentru ca un ciine latra mai putrnic decit o pisicuta.Eu am un pui de pisica si nu ma vad diferita daca sa avea un catelus.Pa

| andreea8888 a răspuns:

Oamenii care iubesc animalele, au suflete bune si miloase, pentru ca le cresc si le ingrijesc asa cum este necesar, deci, nu se deosebesc posesorii felinelor de posesorii caninilor, pentru ca persoanele bune sunt pur si simplu persoane bune, frumoase sau mai putin frumoase!

| cribus a răspuns:

Unde sa se vada? nu scrie pe fruntea nimanui

| just.for.you a răspuns:

Da de exemplu daca ai un caine ai tendinta de a apara ce e al tau si a nu-ti trada prietenii familia daca ai o pisica sigur esti mai lingusitor,. si astepti atentia celor din jur

Întrebări similare