Asta inca nu am auzit de la nimeni pai cum dracu ai putut vedea ca te uraste? daca nu se apropie de tine atunci ii e frica de tine nu te uraste Imblanzeste-o cu mancaruri alese, ocupate-putin de ea si o sa fie mai prietenoasa sa zic asa ai sa vezi
Nu stiu daca uraste stapanul dar cu siguranta pot uri anumite persoane care s-au purtat urat cu ele chiar si dupa ani de zile in care nu le-au mai vazut.Depilda catelul meu face spume cand il vede pe unchimiu la un an odata sau mai rar
Are 1 an jumate si oam de cand e pui, adica undeva de la 2 luni. Ca ma uraste sau ca nu e prietenoasa cu mine, eu vad cam acelasi lucru. Nu pot sa ma apropii deloc de ea. Accepta alti membri ai familiei, dar nu si pe mine.
Pisicile nici macar nu sunt constiente de faptul ca exista,ele pur simplu iti urmeaza instictul guvernat de niste reacti atat,ele nu au liberul arbitru,nu sunt fiinte rationale,desi nu te uraste,nu simte asa ceva,probabil te-ai comportat rau cu ea si ea simte un pericol cand te vede,dar sa spui ca te uraste,iubeste sunt chesti fictive nu exista asa ceva,ele nu se recunosc in oglinda,sunt ca o insecta urmeaza instinctul lor atat,ca tu cand ai prejudecati aiurea fara sa gandesti rational, dar nu poti cere asa ceva de la o fiinta care nu e capabila de asa ceva,pisicile au nevoie de spatiu, eu de asta nu am o pisica ca consider ca fiecare fiinta este liber sa faca ce vrea, nu o enerva, las-o in pace, dai de mancare, pisicile sunt ca femeile smechere sa stii
IndescribableChild întreabă: