Ceau
Ii trebuie lapte praf! Il poti face tu sau unul dintre parinti.Si il hranesti o data la 3 ore cu biberonul sau ii pui intr-un castronel.
Apoi peste o luna poti incepe in ai da pedigree junior! Nu uita sa-l duci la veterinar pentru vaccinuri si sa-l intrebi tot ce te neinlamureste si sa-ti deie sfaturi privind mancarea cainelui.Mult Succes!
Primele mese de acasă ale căţeluşului sunt foarte importante. Interesaţi-vă cu ce a fost hrănit căţeluşul înainte de venirea în noul cămin şi continuaţi să îl hrăniţi cu aceleaşi alimente încă una-două zile. Dacă doriţi să treceţi la hrană premium cum ar fi Alleva sau superpremium, de genul Brit Care, faceţi acest lucru pas cu pas, într-un interval de una până la două săptămâni. Amestecaţi hrana nouă cu cea anterioară, mărind treptat cantitatea de hrană nouă ca să nu afectaţi sistemul digestiv, încă foarte tânăr.
Hrana uscată de calitate, în afara faptului că este mai sănătoasă pentru câinele dumneavoastră, are ca şi consecinţă un scaun mai regulat şi mai redus cantitativ. Cumpăraţi numai pachetele originale, nu hrană neambalată. Numai ambalajele originale garantează calitatea, conţinutul declarat, termenul de valabilitate corect şi păstrarea tuturor compuşilor nutritivi.
Cum să alegem hrana potrivită?
De la încetarea alăptării şi până la vârsta de 12 luni vă recomandăm să folosiţi hrana uscată pentru căţeluşi Alleva Puppy&Junior. Alleva Puppy&Junior este o hrană completă şi echilibrată ce susţine trecerea de la alimentaţia pe bază de lapte la alimentaţia solidă. Conţine ingrediente esenţiale pentru o creştere şi o dezvoltare sănătoasă, cum ar fi Inositol – antioxidant natural care încetineşte procesul de îmbătrânire a organismului prin conexiunea radicalilor liberi, ajută imunitatea şi îmbunătăţeşte aspectul pielii şi al blănii.
În această etapă adăugarea unor alimente destinate consumului uman, ca de exemplu carne, ouă, brânză sau lapte de vacă, nu pot asigura un aport echilibrat de nutrienţi.
Asiguraţi-i întotdeauna animalului de companie apă proaspătă şi propriile recipiente pentru hrană şi apă.
funda?
Nu, nu e bun laptele de vaca. "rebuie sa retineti ca laptele de vaca nu poate inlocui laptele de catea.Deci, laptele va fi preparat din lapte praf mai concentrat sau sa se adauge la laptele normal galbenusuri de ou.
Trebuie sa va spunem ca alimentatia cateilor foarte mici cu lapte de vaca, uneori, nu da rezultatele dorite de catre om.Acest esec este din cauza proastei digestibilitati a laptelui de vaca.Laptele odata ajuns in stomac se coaguleaza si acest coagul este digerat.Coagulul rezultat din lapte de vaca este compact, pe cand cel de lapte de cate este fluid.In plus, laptele de vaca este mai bogat in lactoza, care fermenteaza transformandu-se in acid lactic la care cateul mic este foarte sensibil si se produc enterite destul de severe.".
Deci, nu, nu trebuie sa ii dai de vaca. Fai ceea ce scrie mai sus si totul o sa fie bine. Succes.