Pei in mod normail capusele trebuie sa se scoata daca nu ele se inmultesc si ajung la caine in ureche iar daca se intampla asta cainele risca sa inebuneasca, du-l la veterinar iar dupa aia spune-i la veterinar sa-ti recomande un sampon bun, dupa cate stiu si samponu-l antipurici e bun, pune-i cainelui au si o zgarda antipuri, si nu il spala cu sapun sau altceva risca sa faca ceva, iti spun din experienta.Ai grija de el
Sunt capuse sau purici? Mergi la o farmacie veterina si intreaba acolo, personalul care deserveste este pregatit in acest sens si iti va da raspunsul corespunzator. Este solutia cea mai sigura.
Sapun de casa in apa mare.
Apoi folosesti de la farmacia veterinara o fiola de... nu mai stiu cum se cheama. E o substanta, cred ca cea de care zice si Maria.
Frontline-o gasesti in farmacia veterinara. E o fiola a carui continut il pui asa nediluat pe pielea cainelui la ceafa, unde el nu poate sa ajunga sa se linga.
Da, si nu te aventura sa i le scoti tu...sigur stii ca le ramane capatana infipta...si e mai rau
Awwww...trebuie sa il duci la veterinar sa i le scoata, capusele il pot omora, cunosc o fata care a trebuit sal opereze de urgenta din cauza unei capuse
Carina1234 întreabă:
Deniissel întreabă: