| Ioanadulcik a întrebat:

Cu ce zodii nu se intelege Capricornul?

Răspuns Câştigător
| xHurtsMyFeeling a răspuns:

Nu se intelege cu varsator si cu sagetator

| Ioanadulcik explică (pentru xHurtsMyFeeling):

Ai dreptate sora-mea e varsatur si nu ma inteleg cu ea laughing

11 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! tu chiar crezi in horoscop? te lasi condus de ce zice diversi horoscopisti? nu imi vine sa cred...traieste si iubeste dupa bunul tau plac si gandeste liber! nu cred in asa ceva si nici nu urmaresc. daca tu crezi in asa ceva, va fi greu sa fii fericita in viata, pentru ca te lkasi condusa de niste amagitori, exact ca si cand ai merge la vrajitoare.
O zi buna si frumoasa sa ai!

| aleexxaanndrra a răspuns:

Compatibilitate cu alte zodii

EXCELENTA (100%) - Capricorn, Taur, Fecioara
BUNA (80%) - Pesti, Scorpion
DELICATA, RISCANTA (60%) - Berbec, Balanta
DIFICILA, DAR INTERESANTA (50%) - Rac
DIFICILA, CU DATORII KARMICE (20%) - Leu, Gemeni
NERECOMANDABIL (10%) - Varsator, Sagetator

nu trebuie insa sa te iei prea mult dupa chestia cu zodiile, ca depinde si-n ce ani sunt nascute persoanele, si la ce ore (ascendentul), si semnul din zodiacul chinezesc, si educatia primita, sunt alti factori la mijloc happy

| mixxjim a răspuns:

Compatibilitate cu alte zodii

EXCELENTA (100%) - Capricorn, Taur, Fecioara
BUNA (80%) - Pesti, Scorpion
DELICATA, RISCANTA (60%) - Berbec, Balanta
DIFICILA, DAR INTERESANTA (50%) - Rac
DIFICILA, CU DATORII KARMICE (20%) - Leu, Gemeni
NERECOMANDABIL (10%) - Varsator, Sagetator

nu trebuie insa sa te iei prea mult dupa chestia cu zodiile, ca depinde si-n ce ani sunt nascute persoanele, si la ce ore (ascendentul), si semnul din zodiacul chinezesc, si educatia primita, sunt alti factori la mijloc happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe google Horoscop general pentru ca e in proportie de 90% adevarat.

| Speedmafia a răspuns:

Cu Taur, Leu, Fecioara

| Ioanadulcik explică (pentru Speedmafia):

Nu este adevarat verisoare mea e fecioara si ma inteleg super bine...prietene mea cea mai buna este taur si ma inteleg bine cu ea ...si leu e matusa mea si ma inteleg bine cu ea straight face

| Speedmafia a răspuns (pentru Ioanadulcik):

Scz dar la mine e invers nu ma inteleg deloc bine cu zodiile Taur, Leu, Fecioara
scuzebig grin

| TooNight a răspuns (pentru Speedmafia):

Asta-i culmealaughing

| anabatr a răspuns:

Gasesti pe zodiacool.ro informatiile necesare..cauta pe google sau mai bine iti las eu link https://www. zodiacool.ro/zodiac-european/compatibilitate-zodii/capricorn

| OanyCrazy a răspuns:

Eu una iti zic ca si eu sunt Capricorn si iti spun ideea mea. Mai am prieteni capricorni si ne intelegem cu zodii diferite. Eu nu ma inteleg cu raci si din cand in cand cu scorpionii si sagetatorii, dar ati capricorni nu se inteleg cu leii, feciorile, balantele etc cu care eu ma inteleg foarte bine. Si am ajuns la concluzia ca nimeni nu poate spune cu cine nu se poate intelege o persoana de exemplu cum ai zis tu cu zodia capricorn. Sper ca te-am ajutat! Succes!