Mie imi place. :x Pentru ca canta al naibii de bine! Cui ii pasa ce gen este el, atata timp cat canta bine, nu-mi pasa nici daca e travestit. :))) Si da, cred ca el ar fi trebuit sa fie castigatorul American Idol. O merita din plin.
Uite melodia mea preferata de la el : http://www.youtube.com/watch?v=htuNfosB-ic
P. S. Nu sunt mare fan.
Imi place la nebunie cum canta si cum arata... are niste ochii frumosi. mi-a cazut fata cand am auzit ca a gay dar pana la urma e viata lui. noua ne place un artist dupa cum canta. de exempli Michael Jackson vi se parea ca avea o frumusete aparte? mie sincer nu dar imi placea si imi place cum canta.
Da, imi place. are originalitate, face show-uri ca lumea, o voce buna...nu ma deranjeaza faptul ca e gay, pentru ca 1 a recunoscut ca este 2.si ce daca este gay, se ia dupa instincte...si il apreciez pentru. asta.in materie de melodii cred ca sunt bune:whataya want from me, for your entertaiment, if i had you, no boundaries, aftermath, mad world(studio). E un om uimitor
La inceput imi placea dar nu imi mai place la el decat melodiile de cand am aflata ca e gay...
TheFireGirl întreabă:
anonim_4396 întreabă: