| GoLd3N a întrebat:

Cum arata un metis intre ciobanesc german si husky?
Vreau poze nu cele de le google. Sa răspundă doar ce-i cu acest tip de caine

Răspuns Câştigător
| GabyT10 a răspuns:

Stiu ca esti curios sa vezi cum va arata catelul tau care este un metis.Degeaba iti va arata cineva fotografii, al tau va fi diferit.Cateii metis nu seamana unul cu celalat, doar cei de rasa pura.La metis depinde ce gena este predominanta. Poate semana mai mult cu mama sau cu tatal. Daca nici parintii catelului nu-s rasa pura, atunci poate semana foarte mult cu un catel din rasa comuna.Ai putina rabdare, catelul tau are 3 luni, dupa varsta de 6 luni va avea urechile ridicate si vei vedea daca seamana mai mult cu mama sau tatal lui happy.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu mai bine cauti tu? Cati de pe aici crezi ca avem un asemenea caine?

| raMLesS a răspuns:

Pai si ce vrei sa-ti spunem? Vrei sa il descriem sau cum? Ai destule poze pe google.

| Atim a răspuns:

Un vecin de al meu a avut un astfel de câine. Era masiv, cu coloritul de ciobănesc german dar cu o constructie mult mai masiva si mai blanos. Si avea un ochi albastru si unul maro. Heterocromia nu stiu cat de comuna este in cazul asta, fiecare metis este diferit. Nu exista vreo garanție ca al tau va iesi asa. Poate moșteni de exemplu invers, coloritul de husky si construcția unui ciobănesc german. Tine strict de genetica, nu poti anticipa