| RamonaMn a întrebat:

Cum as putea numi un hamster? Am primit multe sugestii insa nu mi-au placut. confused

Răspuns Câştigător
| buburuzAndreea a răspuns:

Am o prietena care i-a spus hamsterului ei Cric. laughing Alte nume dragute mi se mai par Ciuf sau Zizou.

71 răspunsuri:
| Maria_8855 a răspuns:

Eu am avut 6 hamsteri.Prima a fost Mimi, dupa aceea Pufi, urmatoarea Penny, dupa aceea Cici si acum ii am pe cei doi hamsteri ai mei, Chip si Dale. Daca vrei sa folosesti numele...treaba ta iar daca vrei sfaturi cautama, ca sunt in star, asa zic eu!

| andreycz a răspuns:

Daca e baiat(parerea mea):Coop iar daca e fetitabig grinaisy

| andreycz a răspuns:

Daca e baiat pune-i coop si fetita pune-i daisy (mie imi plac chiar foarte mult).

| maryaROz a răspuns:

Daca e baiat alb il poti numi Bulgaras, si pe al meu il cheama la fel caci e alb, daca e mic Piticel, daca e galben Pufi, Pufulet daca este jucaus ii poti spune Bobo. Eu am unul mai nervos dar si jucaus;-)

| IngerashDeea a răspuns:

Si eu am avut 4 hamtesri pe primul il chema ronti pe celalalt riki si pe ceilalti doi jerry si rony.

| AleeXX a răspuns:

Eu am 2 hamsteri pitici pe nume Zydrax si Pamela daca iti place punele si u asa...hee hee:X

| AleeXX a răspuns:

Eu am 2 hamsteri pitici pe nume pamela si zydrax incearca si tu acest nume...winking

| mellisa a răspuns:

Ce zici de: Keisy Tasha, Lesinola Pamola, Nancy...

| Bella_9378 a răspuns:

Îi poti numi cum vrei de exemplu:Kiki,Lola,Lila,Riki,Max, Lili, Vivi şi atele

| Igescu_Delia_1998 a răspuns:

Ciuf, dandy, botosel, etc.

| mally96 a răspuns:

laughing sa il cheme zack laughing asa il cheama si pe a meu

| diaconescualbertogabriel a răspuns:

Pe al meu il cheama Maxywinking