anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea să imi ajut eu câinele? Am fost la veterinar si a zis ca nu are ce să ii faca si să plec acasa? Cainele meu s-a lovit la o laba si acum merge schiop.Cat va dura să ii treaca? Daca pun mana pe piciorul lui nu plange, dar daca il masez acolo unde il doare incepe să plângă.Ce să fac? Ii va trece de la sine? Cum il pot ajuta? I-am facut masaj la nivelul piciorului.

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"să imi ajut eu câinele? Am fost la veterinar si a zis ca nu are ce să ii faca "

deci veterinarul l-a văzut și l-a consultat și a zis ce-a zis. Ce altceva am putea zice noi fără să cădem in propria noastă capcană de ignoranți ce suntem?

Ori mergi la alt vet ori dumnezeu cu mila!

| Ioana1312321 a răspuns (pentru sierra1):

Mi-a zis să plec acasa ca este prea ocupata.La mine in oras sunt doar doua cabinete veterinare:cel la care am fost eu si inca unul care este inchis si se deschide pe 20 ianuarie.Cu ce am fost ignorantă? Că cer si eu un sfat. Dacă nu iti convine întrebarea mea nici nu trebuia să te mai obosești să răspunzi.

| sierra1 a răspuns (pentru Ioana1312321):

" Ioana1312321? Cu ce am fost ignorantă?"

tu ai probleme de ințelegere a textului. Am zis să mergi la ALT MEDIC, nu să ne băgi pe noi in seeamă!

| Felys a răspuns:

Trebuia sa iti fi dat un antiiflamator ceva. Chiar nu ti-a dat nimic? Halal veterianar.Sa nu il masezi ca nu ii faci nici un bine. Eventual sa nu ii mai permiti sa faca prea multa miscare, sa il tii cuminte intr-un loc cald pana ii trece

| zilog a răspuns:

Există clinici care fac si radiografie si operatii
mai cauta un medic mai bun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil a alunecat, cum am pățit eu zilele trecute.

| Ioana1312321 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si cum il pot ajuta? In cat timp ii trece?

| anonim_4396 explică (pentru Ioana1312321):

În cât timp, nu poți ști.
Eventual mergi la alt veterinar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Suna la cabinetul veterinar social de la cluj si roaga sa iti dea niste sfaturi sau mergi pana la ei daca ai posibilitatea

| Februar30 a răspuns:

Nu cred ca-i bine sa-l masezi acolo daca e recenta lovitura. Cel putin asa e regula la noi oamenii. Trebuie lasata lovitura in pace cateva zile, sa se vindece.
Poti sa mai incerci la un veterinar. Adevarul e ca-i greu sa gasesti un veterinar bun, mult mai greu decat sa gasesti un medic uman bun.