Aici gresesti tu, trebuie sa te descrie faptele si cine esti tu, nu vocea . Cui ii pasa de vocea ta, daca poti muta un munte singur? Nimanui, doar tie. Ba mai mult, chiar va fi cineva in multimea care te aplauda careia sa-i placa.
Citeste aici poate te ajuta, dar sa stii ca toti avem voci diferite care ne fac unici si ar trebui sa fii mandru de a ta: http://www.dictie.ro/cum-sa-ai-o-voce-mai-profunda/
Mm stiu desi tot nu ma atrage vocea mea din pacate.
Asta consideri tu, insa daca inveti sa te impaci cu ea, va fi totul ok.
Nu e de impacat, certat sau mai stiu eu ce, zic sincer. Nu imi place pur si simplu fiindca nu ma descrie si nu zici ca e vocea mea... Incerc fel si fel de chestii si nu imi iese cum vreau. Am o voce bizara si imi pare teribil de rau ca nu stiam ca asa incercam sa imi dreg vocea de mic cumva.
As vrea eu. Si aia cu muntele mai dureaza pana sa pot muta primul munte si mai raman vreo 2. Oricum, ai skype? ca pari o persoana intelegatoare si parca simt nevoia sa vb cu tine nu stiu de ce... Daca nu vrei inteleg.
Da, dar nu am posibilitatea sa-l folosesc momentan.Intra pe blogul de la profilul meu si apare adresa de facebook acolo.
Ok
Aici gresesti tu, trebuie sa te descrie faptele si cine esti tu, nu vocea . Cui ii pasa de vocea ta, daca poti muta un munte singur? Nimanui, doar tie. Ba mai mult, chiar va fi cineva in multimea care te aplauda careia sa-i placa.
Alenira întreabă: