| claudia1974 a întrebat:

Cum as putea sa-l fac pe papagalul(perusul) meu sa vorbeasca?

Răspuns Câştigător
| Adiina a răspuns:

Intra pe http://casacuperusi.wordpress.com/ sunt foarte multe sectiuni uitle si de asemenea poti pune intrebari si vei primi raspunsuri foarte utile in scurt timp.

7 răspunsuri:
| AnonimKidd a răspuns:

Perusii vorbesc dar trebuie sa fie foarte foarte mic, adica daca spre exemplu ai doi perusi mari acestia se pot imperechia si cand ies puii din ou, unul il poti pastra iar pe ceilalti ii poti vinde si din primele saptamani sa-i tot spui cuvinte, astfel am inteles ca pot invata sa vorbeasca.Si nu conteaza genul(daca e fata sau baiat) perusului.Dar metoda cu imperecherea e cam complicata.

| NemNUZ a răspuns:

Mergi cu el la interogatoriu laughing?

| SongokuJR a răspuns:

Eu zic sa ii repeti un cuvant si cand nu te asculta sa dai cu biciu' in ellaughingparerea meatongue

| Analy a răspuns:

Perusii nu vorbesc.Decat papagalii mari.

| SpaimaN3agra a răspuns:

Din experienta mea nu toti papagalii vorbesc.Sunt unele rase speciale.Acum nici eu nu sunt sigura...sadDar te poti distra cu papagalii in 10000000de moduri, nu e nevoie sa vorbeasca! Succes!

| Adiina a răspuns:

PERUSII VORBESC! Eu am perus vi vorbeste! Trebuie sa fie baiat (doar baietii vorbesc) si sa ii repeti cuvinte scurte si clare. Eu ii tot repetam si nu ma asteptam sa mai vorbesca... deja ma plictisisem tot repetand dar cu timpulo sa vezi ca retine si repeta. Un timp nu o sa itelegi ce spune pana poate vorbi clar.

| Adiina a răspuns:

Si inca ceva nu este obligatoriu sa vorbeasca... poate ff bine sa invete sa vorbeasca si la fel de bine se poate sa nu invete. :*