| bianca_7396 a întrebat:

Cum as putea sa ma inalt? nu sunt prea inalta si as vrea sa aflu cum pot face asta. seara ma intind chiar si dimineata dar mai am nevoie de sfaturi.va rog, raspunsuri prostesti si care nu imi ofera ajutor. ofer fundita! promit.

5 răspunsuri:
| LunaAlbastra a răspuns:

Basket-ul ajuta

| Miruu9 a răspuns:

Fa baschet, inot sau mai simplu prindete in fiecare zi de o bara, din aceea pe care bati covoarele si fa surubu si incearca sa tragi asa de tine.

| Tosario a răspuns:

Poti sa faci basket.Eu anul trecut eram o pititca in clasa si ma duceam la baschet o data la doua saptamana si m-am inaltat cu 10 cm apoi ca sa ma mai inalt cv am mers si inca merg la into nu conteaza daca e de performanta sau nu o data pe saptamana ai putea sa mergi foarte mult pe jos cativa km zilnic e foarte bine :d poti de asemenea sa mananci multe multe fructe respectiv 7/zi pentru vitamine si proteine stii tu te ajuta la crestere din moment ce esti adolescent/a/copil/a sper ca am fost de ajutor big grinD

| Alyceee a răspuns:

Pai tu ai pus o intrebare prosteasca, adica ce treaba are intinsul cu inaltimea!? De ce vrei altfel de raspunsuri? happy

| bianca_7396 explică:

Se pare ca aliceee nu a inteles