| 알리나 a întrebat:

Cum as putea sa o obisnuiesc pisica cu apa atunci cat ii fac baie? dau funda mersi.

Răspuns Câştigător
| VisezInNonCulori a răspuns:

Intr-un lighean pune niste apa si niste bucatele de peste prajit sau fiert laughing, dupa ce mananca putin o iei si o pui in cada unde va fi niste apa curata, merge smugsmug sa stii, acum a mea cauta mereu in lighean sa vada daca e peste

8 răspunsuri:
| STARRINGDiva a răspuns:

Pune in spatiul unde vrei sa o speli un prosop sa nu alunece pisica mai intai umezeste-i blana putin (ar trebui 2 persoane una sa o tina si una sa o spele ) potriveste apa sa fie potrivita pentru pisicuta ta Poti da peste ia cu un burete inmuiat in apa Dupa baie tine-o putin intr-un prosop curat si uscat! MERGE SIGURL EU AM INCERCAT

| thealchemist a răspuns:

Pisica nu are nevoie de baie.

| Elena1234456 a răspuns:

O bagi putin cate putin, pana se obisnuieste.

| laurentiu a răspuns:

Promitei ca o sai dai un peste dupa ce se spala laughing

| laurentiu a răspuns:

Dar stai lasam gluma deoparte
sa stii ca nu se face niciodata baie la pisici, ele sunt curate se spala singure, daca le faci baie pot sa raceasca usor sau sa inghita mopuri de par.

| Lawrence a răspuns:

E cam greu, trebuie sa o bagi incet. Odata am încercat sa o spal pe labe si m-o zgriat pe toate mana.

| Ingerasull99 a răspuns:

Multi spun ca nu are nevoie de baie, cert este ca nu trebuie sa ii faci baie des, deoarece prin spalat se indeparteaza uleiurile esentiale care ii protejeaza blana. Uneori o baie este necesara, ca totul sa decurga ok, pregatesti dinainte totul, cu cat e mai mic locul cu atat mai bine, deoarece pot scapa repede. O poti spala la chiuveta din baie sau un vas in care incape pisica.Ca sa nu alunece poti pune pe fundul chiuvetei o bucata de cauciuc, poti cere ajutorul cuiva.Foloseste un sampon special pentru pisici, inarmeazate cu prosoape cat sa fie suficient desi unul mare de baie este oarecum suficient.Samponul pentru oameni nu este recomandat deoarece ii usuca pielea.Pt a o spala si clati foloseste un pahar de plastic, lasa apa sa se stranga in chiuveta cam 5 7 cm si sa nu fie prea calda. Du-o in baie fa-o sa fie relaxata, mangaie-o, de indata ce o bagi in apa ea va vrea sa evadeze. Tine-o bland si ferm de pielea de pe spatele gatului.Ai grija sa nu o strangi prea tare deoarece s-ar putea ineca. Udo cu paharul sau cu mana dar incet, calm si cu atentie.Restul este floare la ureche! Succes!

| KLU a răspuns:

Nu prea poti. asta e instinctul ei, de a se feri de apa si nu cred ca vei reusi sa o convingi prea usor cu apa. poate dupa 2-3 ani in care sa ii faci baie saptamanal.

dar sa ai grija la ce sapun/sampon ...folosesti. pentru ca imediat dupa baie ea isi va curata blana cu limba ( nu stiu cum se numeste acest proces oh go on ) si daca o speli cu ceva aiurea, risca sa se imbolnaveasca de la chimicalele care ii raman pe blana