| xxxname a întrebat:

Cum credeti, exista extraterestri? Expuneti-va parerea in procente de credibilitate, de exemplu eu 50 % cred ca exista...

Răspuns Câştigător
| QuadruplePersonality a răspuns:

98%
Nu ne consider chiar asa norocosi. Sa fim noi singurii din tot universul? Nu prea cred happy

17 răspunsuri:
| marcica a răspuns:

Daca sincer sata spun 0%

| zetmada86 a răspuns:

Nu a demonstrat nimeni ca exista, dar nici ca nu exista, asa ca la cat e universul de mare sunt mari sanse sa existe si sa gandim logic ca viata extraterestra nu inseamna doar unii super inteligenti. Si niste simple bacterii inseamna tot viata

| denismaria92 a răspuns:

Ai vazut ca sa crezi? eu cred ca nu

| MiReLa_3183 a răspuns:

1%

| m4them4tic a răspuns:

Sincer la cat de mare e universul e aproape imposibil sa fim singur. Poate ca "extraterestri" nu sunt asa cum ii vedem in filme, sau poate ca da, cert e ca sunt de parere ca exista viata si pe alta/e planeta/e.

| alecs871 a răspuns:

Aici poti spune daca exista sau nu doar daca dai cu banul. Cat a exploatat omul universul, nu au gasit forme de viata asemanatoare formelor de viata de pe Pamant.
Noi spunem :"daca nu exista oxigen nu exista viata". Poate, exista in Calea Lactee forme de viata care traiesc fara oxigen, nu au nevoie de asa ceva pentru a exista.
Si tot ce se vede la televizor, pe net si nu mai stiu unde cu forme de viata, cu OZN-uri sunt prostii.

| Zenithf a răspuns:

Eu cred ca deja guvernele lumii sunt in contact cu vreo civilizatie extraterestra, se tine insa acest lucru in secret pentru ca sa nu se produca ceva efecte sociale negative.

| Trinitygen a răspuns:

100% In aproape fiecare sistem solar exista planete. Numai in galaxia noastra sunt Miliarde de stele...In Univers exista Miliarde de galaxii.deci, posibilitatea de exisitenta a extraterestrilor este (zice eu) de mai mare de 100%. Avand in vedere ca s-ar putea sa existe mai multe dimensiuni ok nu mai continui ca deja intru in detalii

| YrINaismissingtheoldTPU a răspuns:

Pff.as zice 70 % happy

| Sconcsiş a răspuns:

Eu cred 80% ca exista.

| Sin a răspuns:

Cred sub 0%.

| Angel_4421 a răspuns:

60% cred ca exista.Sincer

| SakuraHaruno2810 a răspuns:

68 % pentru ca am vazut odata o lumina ciudata pe cer

| Gicone a răspuns:

Eu 100% cred ca exista

| AvalohAlyn a răspuns:

Intr-un procent de 50% la fel ca tine.Nu e prea posibil ca sa fim singurii intr-un Univers daca nu infinit foarte mari cu sute de milioane de planete.

| DrugFree a răspuns:

100%

| Bendes a răspuns:

0,00000000000000000000001 % tongue la fel si cum cred ca 50% Elodia e moarta rolling on the floor
om stii nom stii poate nu suntem singuri in univers

Întrebări similare