| Lolităăăă a întrebat:

Cum e cand va pierdeti animalul drag? straight face Eu cand ma gandesc la clipele frumoase petrecute cu pufa am deja lacrimi. straight face :* Mi-as dori inca sa fie in viata. straight face

11 răspunsuri:
| Kassie a răspuns:

Stiu cum e senzatia, crede-ma. Numai cei care nu au avut niciodata un animal de companie nu stiu sentimentul, si probabil o sa-ti zica sa nu te mai gandesti la el. Acesta este cel mai prost sfat posibil. E ok sa te gandesti la el, e normal. Nu-l uita, dar nici nu ramai blocata la amintirea lui. El a fost un fel de cel mai bun prieten al tau banuiesc. Ce faci cand iti pierzi cel mai bun prieten? Ei bine, la inceput plangi, dar apoi iti faci altii. Nici un cuvant nu poate umple acea gaura pe care o simti cand iti pierzi animalul. Dar timpul le vindeca pe toate, asa ca in aceasta perioada incearca sa stai cu prietenii tai mai mult si sa va distrati, iar durerea va disparea incetul cu incetul... :*

| Lolităăăă explică (pentru Kassie):

Da, dar nu pot sa o uit. Mai am caini, un pui de-al iei si inca un caine care l-am primit. Doar puiul iei mai imi aminteste de ea. straight face Deaia il iubesc mai mult. straight face Poate stii si tu cum e. Intr-o zi te duceai cu el/ea la plimbare, mai te jucai... Dar stii cum a murit?
Era sa nasca. Era tot de sange. Se uita cu fata ei dragalasa la mine si dadea din coada. Si dupa 1 ora ma uit cu prietena mea sa vad ce face si cand colo vad ca a murit din cauza sarcinii. Era pikinez corcit si poate a facut pui cu unul marestraight face Off, ce n-as da sa fie in viata iar straight face Nici un caine n-o poate inlocui.

| queenofsaigon a răspuns:

Of, știu cum e. Și eu am biroul plin de poze - caniche-ul meu a murit acum câteva luni și de atunci am învățat să trec și peste asta...

Până la urmă sunt aspecte pe care nu le poți controla, și nu ai de ales decât să le accepți. E ok să plângi și să îți pară rău la început, în timp îți va trece. Vei ajunge să îți amintești cu bucurie momentele petrecute împreună, și să nu mai verși lacrimi când dai de câte o poză, ci să zâmbești.

| Ariana2014 a răspuns:

Poi am patit si eu asta...cumparati un alt animal exact ca acela, da-i acelasi nume si tradeaza-l ca pe vechiul animal, asa va fi mai usor sa te impaci cu ideea ca animalutul respectiv care ti-a fost prieten nu mai este in viata! Sper ca te-am ajutat si ai grija de noul animalut in caz de ai ascultat sfatul meu! :*

| Lolităăăă explică (pentru queenofsaigon):

As vrea sa mai am poze cu ea straight face Dar am un catel care imi aminteste de ea :

| Kassie a răspuns (pentru Ariana2014):

Sincer, asta mi se pare cel mai stupid sfat. E ca si cum i-ai spune unei mamei careia i-a murit copilul: mai fa unul si da-i acelasi nume, ca sa nu-i simti lipsa primului straight face

| Astella a răspuns:

Stiu cum e... ohhhhh...mi-a murit perechea de la papagalul meu.

| Lolităăăă explică (pentru Ariana2014):

Nu o pot inlocui.

| Lolităăăă explică (pentru Astella):

straight face Si mie mi-a murit papagalul. Era tare jucaus, facea scheme... happy Si de el mi-e dor, vorbeam cu el... mai ma jucam.

| Astella a răspuns (pentru Lolităăăă):

Da...te cred

| Pandix a răspuns:

Da stiu cume. Eu am avut un caine care era de aceeasi varsta cu mine, il chema Rambo.Era foxterrier, foarte inteligent, si jucaus, mi-e tare dor de el! sad insa acum am alr=ti doi catei Lucky si Blacky care sunt atat de dulci! happy