Nu este mai pretentios ca alte animale, singurul impediment fiind mirosul de soarece/sobolan cu care trebuie sa te obisnuiesti sa traiesti, pentru ca da, miroase rau!
Nu stii daca merita sa-ti iei unul? Inseamna ca nu ti-l doresti cu adevarat! Mie imi plac mult hamsterii si aproape toate rozatoarele. Am un hamster si nu e foarte pretentios cum crezi dar totusi e un animalut, chiar daca e asa mic nu inseamna ca poti sa-l lasi singur sau sa nu interactionezi cu el. Trebuie sa ai grija de el la fel ca de orice animal.
Iti plac si sobolanii din canal cu boli fara numar, razatoarele de acum mii de ani de 2 metri?
Bună,
E cam pretenţios, moare destul de repede fără îngrijirea corespunzătoare, dar cam miroase a şobolan, că doar din această specie este, dar trebuie să te obişnuieşti dacă vrei un hamster!
Eu in locul tau mi-as lua un iepure deoarece da, e un sobolan doar ca mai mic.Pe langa asta nu te astepta sa il poti mangaia sa sa stai cu el in brate, pentru ca deseori musca
Eu am un hamster de 10 zile, e foarte mic, nu consuma multe resurse, e somnoros, are nevoie de multa activitate si daca are ceva de ros e calm, daca il lasi in libertate e foarte dragut si energic, ma ajuta cand ma simt rau si imi place copania lui, iti recomand din tot sufletul meu sa iti iei 1!
Ca animal e foarte dragut dar se intretine extrem de greu. Moare foarte repede daca nu stii sa-l ingrijesti. Te sfatuiesc sa-ti alegi alt animal de companie
anonim_4396 întreabă: