| HereToHelp123 a întrebat:

Cum e hamsterul ca animal de companie? E pretentios? Merita sa imi iau unul? Mersi

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu este mai pretentios ca alte animale, singurul impediment fiind mirosul de soarece/sobolan cu care trebuie sa te obisnuiesti sa traiesti, pentru ca da, miroase rau!

| Florentina9210 a răspuns:

Decat sa imi iau un soarece, mai bine imi iau un papagal de ...barbat. laughing

| Aasdfghj a răspuns:

Nu stii daca merita sa-ti iei unul?happy Inseamna ca nu ti-l doresti cu adevarat! Mie imi plac mult hamsterii si aproape toate rozatoarele. Am un hamster si nu e foarte pretentios cum crezi dar totusi e un animalut, chiar daca e asa mic nu inseamna ca poti sa-l lasi singur sau sa nu interactionezi cu el. Trebuie sa ai grija de el la fel ca de orice animal.

| MistretulPufos a răspuns (pentru Aasdfghj):

Iti plac si sobolanii din canal cu boli fara numar, razatoarele de acum mii de ani de 2 metri? laughing

| Idkidk a răspuns:

Bună,

E cam pretenţios, moare destul de repede fără îngrijirea corespunzătoare, dar cam miroase a şobolan, că doar din această specie este, dar trebuie să te obişnuieşti dacă vrei un hamster!

| NoFeelings a răspuns:

Eu in locul tau mi-as lua un iepure deoarece da, e un sobolan doar ca mai mic.Pe langa asta nu te astepta sa il poti mangaia sa sa stai cu el in brate, pentru ca deseori musca

| Simon_Octavian_1999 a răspuns:

Eu am un hamster de 10 zile, e foarte mic, nu consuma multe resurse, e somnoros, are nevoie de multa activitate si daca are ceva de ros e calm, daca il lasi in libertate e foarte dragut si energic, ma ajuta cand ma simt rau si imi place copania lui, iti recomand din tot sufletul meu sa iti iei 1!

| Bety38 a răspuns:

Ca animal e foarte dragut dar se intretine extrem de greu. Moare foarte repede daca nu stii sa-l ingrijesti. Te sfatuiesc sa-ti alegi alt animal de companie happy