Buna
Eu am avut un motanel tare rasfatat si scump, doar ca a murit aproximativ acum 7 luni.
E super misto cu pisica in casa. Poti sa te joci cu ea, cu ghemotoace de ata. Doarme pe burtica ta noaptea si e super iubitoare. Mereu se bucura cand te vede si miauna adica iti raspunde cand vorbesti cu ea .
Singura parte negativa la o pisii e ca miroase nasol cand isi face nevoile si ii cade parul. Deci trebuie sa ai o perie.
E prea marfa sa ai pisica, dar acum e caine si parca-mi place mai mult.
Fundita? :*
Eu am avut pisica si a murit si am avut in casa,casa,apartament tot aia e, dar sa revin, trebuie sa o ti undeva unde sa nu lase par, spalo, ingrijesteo.Si ai mare grija de ea.
Pai in primul rand daca esti singur/a in apartament ar prinde bine un animal de companie. Ca sa nu te plictisesti Cand ai o pisica iti mai omori timpul cu ea, o mai alinti, o mai ingrijesti.
Si cam atat.
Trebuie sa ai mare grija de ea.Imi amintesc ca a plouat intr-o sera si era pervazul ud. Pisica, ca de obicei, s-a urcat pe pervaz si a incept sa mearga pe acolo si a alunecat si a cazut de la etajul 9. Faza e ca n-a patit nimic Totusi, o pisica trebuie ingrijita cu mare atentie, sa ii oferi iubire, sa o duci la veterinar regulat...E frumos cu o pisica in casa, dar e si o mare responsabilitate
Am luat si eu un motan de la bunicu 2 luni...a fost frumos dar cred ca il chinuiam...statea mai mult de jumatate de zi singur, el fiind invatat cu libertatea de la curte
Pisica in casa iti da armonie si spune ca da energie pozitiva. daca poti sa adopti un animal e lucru mare. eu am un motan de mai bine de doi ani. si ni l-as da pentru nimic...era aruncat la gunoi cand avea 7 zile. bafta
Eu am o felina in apartament. Animalele reduc durerea cu 50-60% chiar si in cele mai grele momente cu care ne intalnim in viata de zi cu zi. Te invata foarte multe lucruri daca stii sa ii asculti sinele interior.