| SelenaStar a întrebat:

Cum e sa ai papagal? Stiti voi din ala care vorbeste (mare). Dau funda celui mai bun raspuns.

5 răspunsuri:
| simaalex98 a răspuns:

Intr-un fel naspa ca te trezeste noaptea mie asa imi face ma trezeste si cand ma duc la el ma injuralaughing da intr-un fel e tare ca mor vecini de ciudalaughing

| wertori a răspuns:

Eu am avut papagal mic care a vorbit, doar ca trebuie in cele 3-4 luni trebuie sa vorbesti cu el ca sa se obisnuiasca cu acele cuvinte si sa le spuna si el la randul lui. In rest nu e chiar asa de dificil de intretinut doar ca trebuie sa schimbi zilnic apa, mancarea sa speli cusca si sa cureti dupa el ca o s-a cam lase excremente pe mobila, masute etc daca il lasi sa zboare.

| shpinc a răspuns:

Nu stiu ce sa zic daca l-ai injurat el injura toata familia, daca nu-i vorbesti urat si il dresezi poate sa iti fie cel mai bun prieten care spune cuvinte la nimerealabig grin apropo cateodata cand nu are chef de somn te trezeste sa ii zici cuvinte noi

| maryo238 a răspuns:

Pai e ft fain, eu am 3 papagali si un porcusor de guinea, si e super, ii dresezi, te joci cu ei, si ii poti invata sa si vorbeasca, dar atunci cand vrei sa ii inveti, trebuie sa ai o camera linistita ca sa nu auda sunete de afara, si mergi de cateva ori pe zi la ei si le spui cuvantul/cuvintelei ce vrei sa le repetewinking funda? :d

| TrottiForYouOfSurprise a răspuns:

Pai este fain sa ai un papagal din ala mare, numai ca e scump si trebuie sa te ocupi de el.Te trezeste uneori, dar nu e bine sa-l inveti sainjuri ca o sa te injure si pe tine si pe toata familia.Dar cum o spus si R3dD3Vil o sa moare toti de ciuda