Daca esti incepator, prima varianta. mai intai desenezi un cerc, dupa la baza cercului desenezi o linide orizontala(jumatatea capului, si baza urechilor) si o linie verticala pe mijlocul cercului. ( detaliile astea de ajuta la pozitionarea corecta si elaga a ochilor nasului gurii etc). Eu am invatat '' tehnica'' asta acum mai bine de un an, si inca o aplic, mai ales cand desenez pensonaje din manga/ anime-uri.
daca esti incepator si incepi sa desenezi direct nu te ajuta cu nimic. decat daca esti cine stie ce talent.
sper ca te-am ajutat.
Prima varianta. mai ales cand esti la inceput. evident ca la un moment dat dupa mult exercitiu ti se formeaza mana si poti desena si fara.
Inainte sa desenezi, pictezi fa pe o alta coala si apoi transcrie.Bafta. Sper ca te-am ajutat.
Am observat ca cai mai multi incep cu cercuri si linii....si da, iti iese mai bine insa....eu desenez direct si e cam la fel :< depinde de talent
De obicei se începe cu liniile, dar depinde de situație. Fă cum îți iese mai bine și cum îți place.
1. Pentru ca iti iasa egal fiecare detaliu. Dar altii pot direct, depinde de mana si ochiul tau cum iti este mai usor.
kencarson întreabă: