Vorbind cu el aceleasi lucruri de mai multe ori.Va retine un cuvant, doua maxim o mica propozitie nu foarte mult.Succes
Si eu am un papagal pe care incerc sa-l fac sa vorbeasca.De obicei ii spun numele si-l intreb ce face.Sigur intr-o buna zi va sti macar sa-si spuna numele.
Pentru a fi sigura cred ca o sa-i inregistrez numele pe un CD si o sa il pun sa asculte.
Incearca si tu! Nu uita ca totul se rezolva cu rabdare! Bafta!
diydutziyk
Pai exista si anumite seminte speciale pe care le gasesti un magazin de obicei papagalii retin destul de usor ce aud, insa este nevoie de mult EXERCITIU si multa RABDARE bafta!
Pai... iti faci timp sa stai cu el.
Si ii vorbesti. Dar de exemplu, ii spui numai cuvinte usoare.Ca de exemplu, numele lui.si cuvinte d'astea apropiate ciripitului.Coco.Ce faci tu. O prietena are un papagal pe nume Coco si chiar "vorbeste". Isi spune numele si "Ce faci tu, COCO?". E amuzant.
Dar, iti dai seama, ca poceste putin numele, nu le spune la perfectie.
Succes!:*
And, be a good teacher for your parrot!; x
P. S. : Fii rabdatoare.
App, scuze pentru greselile de ortografie. Dar ma enerveaza tastatura. x(
Lol, e greu... trebuie sa vorbesti cu el foarte mult timp! am avut un papagal dar a murit!
Sa vorbesti mult cu el, sa ii repeti aceleasi cuvinte de mai multe ori(evitati sa injurati in preajma lui ca acele cuvinte va spune si el), dar de ce specie e vorba(unele specii nu pot vorbi), Succes!