| andreia_8426 a întrebat:

Cum ii pot convinga pe parinti mei sa imi ia un animal de casa?

Răspuns Câştigător
| arrriadna a răspuns:

Pai intai trebuie sa aflii de ce nu vor un animal de casa. Daca ii deranjeaza parul (bleah) nu cere caine sau pisica, ci mai degraba o testoasa (oricum hiberneaza iarna), o "cantatoare" - papagal, scatiu, canar, zebrutza australiana, etc.-
Daca n-au nimic impotriva animalelor cu blanita daca stau inchise, atunci poti propune un iepuras, hamster, porcusor de guineea...
Lista mare si pentru toate gusturile. DAR, obligatoriu, daca ceri un animal, te obligi sa ai grija de el: apa zilnic, mancare zilnic, curatat cusca sau colivia sau acvariul... Adica nu tu te joci si ai tai ii dau sa manance, fiindca nu merge asa. Oki? Pupi si spor la negociere! Ca idee, poti chiar sa sugerezi parintilor tai, ca in acest fel vei avea responsabilitatea ta (desigur, merge si un bonus de genul sa speli vasele dupa cina timp de 2 saptamani... ca sa vada ce tare iti dorestiwinking )

5 răspunsuri:
| ChibiRose a răspuns:

Am incercat ce au zis toti de mai sus, parintii mei sunt de neclintit.In astfel de situatii iti ramane doar sa te urci pe casa si sa ameninti ca te aruncihappy

| andreea4ever a răspuns:

Sincer,"arrriadna "a spus tot ce era se spus.Sunt de acord cu ea

| raisssa a răspuns:

Cu un discurs lacrimogenlaughing

| akatsuki a răspuns:

Un animal cere o responsabilitate. Poate parintii tai nu cred ca esti destul de responsabila, asa ca demonstreza-le contrariul. la mine a mers, deci... Succes

| Đοαr eu şi ατâτ ♥ a răspuns:

Pai ...demonstreazale ca poti sa ai grija de un animalwinking intr-un cuvant ca esti responsabila. Crede-ma e greu si eu incerc acest lucru si am primit pana la urma o pisica (chiar daca vream un caine ) Trebuie doar sa ai rabdare ...trebuie sa spuna da pana la urma happy

Întrebări similare