| Asdffd a întrebat:

Cum imi conving mai repede parintii sa`mi cumpare un caine. Ei de 2 ani tot zic ca imi vor lua un caine si tot nu mi-au luatstraight face

Ma uitam cu ei la caini pe net maicamea vrea bichon malteze eu vreau havanez. D'ala ca vacalove struckcu alb si negru si cica' ii urat! Da'ce naiba mie imi cumpara nu lorstraight face si tot zic ca trebuie sa fiu mai ordonata de fiecare daca cand sunt ordonata ei tot imi zic ca aia nu`i` bine aia nu`i binestraight face vor sa fiu perfecta si ei imi zic ca nimeni nu`i perfect.Si totusi sunt cam dezordonata da asta ii faza.Pt. ei conteaza asta pentru. a`mi cumpara un caine.

Cum sa le zic sa-mi cumpere mai repede? De fiecare data hai sa ne uitam la caini si tot degeabastraight face.

14 răspunsuri:
| LaughOutLoud a răspuns:

Bichonii sunt caini intelingenti fie ca sunt Hawaiani sau Bolonez.Se dreseaza foarte usor.Dar in schimb sunt cam scumpi(unii).asa ca i-ati din ala de care ii place mamei tale si nu mai fa mofturi daca vrei caine.

| ƳσʋAиdMɛ a răspuns:

Cumpara Bichon Frise este de 10 ori mai destept nu este fitos si poti sa ii cumperi de la numarul asta : 0741.573.957

| angelwithgreeneyes a răspuns:

Pai cumpara un caine de care vrei tu sau adopta si tine-l vreo saptamana la o prietena sau ceva si dreseaza-l sa fie pe placul parintilor tai apoi adu-l acasa

succeslove struck

| Pinxiee a răspuns:

1.Spune-le ca vrei un catel de ziua ta/de Sf.Nicolae sau de Craciun. big grin
2. Spune-le ca vei avea f multa grija de el si arata-le ca te straduiesti sa fi ordonata si sa faci totul cum trebuie, iar cand gresesti cu ceva cere-ti scuze si roaga-i sa iti spuna cum/ce ar fi fost bine sa faci[trebuie sa vada cat de mult iti doresti sa faci totul cum trebuie si poate ca vei primi catelul mai repede decat te astepti], ai rabdare si nu fi obraznica. kiss

Bafta!

| andrei213 a răspuns:

Zile sa iti ia saint bernard sau altceva

| pulisor a răspuns:

Spunele ca iti doresti foarte mult acel caine in apropierea zilelor de caraciun sf nico sau de ziua ta\
Spune-le ca vei avea f multa grija de el si arata-le ca te straduiesti sa fi ordonata si sa faci totul cum trebuie, iar cand gresesti cu ceva cere-ti scuze si roaga-i sa iti spuna cum/ce ar fi fost bine sa faci
sau strangeti u bani

| juventinu a răspuns:

Exact ca tine am patit si eu. Pana la urma, intr-o zi m-am dus cu el acasa! mi-au facut scandal cam 2 saptamani. Si acum abia daca mai pot sa ii despart de el! Ei nu vor sa ti-l ia din cauza ca ei nu cred ca esti in stare sa ai grija de el si ca pe ei o sa pice responsabilitatea cainelui. Si sunt destule responsabilitati, nici eu nu am crezut la inceput, dar acum m-am obisnuit. E frumos sa, mai ales ca e o companie placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa faci un pariu cu maicata in care sa zici ca daca castigi iti va lua caine ...de ex : daca iei premiu || la scoala laughing... te descurciwinking

| KimDinca a răspuns:

Mai bine iti iei un golden retriever...sunt super draguti

| sasha1265 a răspuns:

Imi pari foarte materialista si nerabdatoare

| ByaNot4youu a răspuns:

Eu am chow-chow. big grin... Dar' stiihee hee totu tine de aspect, sunt simpatii aman2 rase din care ai zis tuhappy, Explicale ca tu vei avea grija de catel, si ca ar trebui sa alegi tu rasahappy.

| unubunnnn a răspuns:

Iti recomand sa iti arati Kokerul, daca il va vedea il ia sigurtongue

| Roosky a răspuns:

Fi mai tare...de genu "gata...pe asta il luam, hai sa sunam"

| Angelika753951 a răspuns:

Orice caine va fi te asigur ca il vei iubi mai presus de orice.
1. incearca sa gasesti cateve avantaje pentru cainele care il doresti.
2. gaseste o rasa intre preferintele tale care sa va placa pe jumatate macar amandurura:de ex. bichonul havanese(am vazut pe Animal planet ca) creste mare, dar cel maltese nu. yorkshaierul e mic si colorat. ai multe alte rase din care sa alegi.
3. daca ai o cunostinta sau o ruda care are caine, du-te la el/ea si demonstreazai mamei tale cat de grijulie esti cu el.
P.S: stiu ca multi tiau mai spus asta dar bichonul maltese e un caine mununat care merita toata afectiunea si iubirea ta. Eu una pentru un caine am asteptat 8 ani. de la gradinita imi doresc un animal de casa. am avut papagali in vreo trei randuri de perechi: femela si mascul, dar pentru mine niciun animal nu e mai bun decat CAINELE. rasa tio alegi tu.