Este foarte simplu... 1.Amandoua trebuie sa ii tot rugati pe parinti sa va lase, atunci cand beau cafea, fumeaza etc. Atunci sunt linistiti pentru ca cafeaua si tigara sunt droguri usoare.2 Daca planul 1 nu merge Faceti greva foamei. 3 Spunele parintilor ca o sa aduceti rezultate mari la invatatura, o sa fiti cuminti etc. Bafta, sper sa ai noroc cu catelul!
Pai ai putea sa le spui ca o sa ai mare grija de el si ca o sa mai dai si tu din bani tai casa iti iei un caine.
Cred ca ar trebui sa iti iei un bichon...am si eu unul de ala si este foarte dragut! si ai putea sa-ti convingi parintii aratandu-le poze cu acel catel, daca ai o cunostinta care are un bichon sa ii duci la ea, sau mai poti sa faci un videoclip cu un bichon.bafta!
Salut poti convinge parinti fiind cuminte si ascultator si parerea mea ca v-i s-ar potrivi un catelusi rasa bichon.succes
Copiii mei m-au rugat citiva ani sa le iau catel si nu am fost de acord ( stam la bloc, asta era motivul).
Am cedat acum 3 ani ( si ma bucur foarte tare ca am facut-o), vazind cit de atasata e o prietena de-a mea de catelul ei, cum il alinta, cum are si el loc in casa.
In plus, fata mea a insistat foarte tare, aproape plingind, si mi-am dat seama ca si-l dorea cu adevarat.
Arata-le parintilor tai ca il vrei si angajeaza-te ca o sa te ocupi de el in cea mai mare parte ( cu timpul se vor atasa definitiv de el si ei).
Alege o rasa potrivita de apartament, un ciine afectuos si jucaus.
Noi avem un pechinez metis dragalas foc, foarte comod pentru apartament.
succes!
Trebuie sa fii constient de responsabilitatile pe care trebuie sa le ai in momentul in care detii un caine. Spune-le ca ai de gand sa cureti in urma lui, sa-i dai de mancare, sa-i pui apa, sa-l piepteni, sa-i face baie lunar. Ti-as recomanda urmatorii caini. Am facut un top potrivit pentru categoriile de varsta pe care le ai in familie.
1. Bichon
2. Yorkshire terrier
3. Ciobanesc german
4. Labrador Retriver
5. Golden Retriver
Daca ai orice intrebare, te rog sa mi-o adresezi.
Daca sunteti inca copii,ar trebui sa luati ceva care sa se joace cu voi,cum ar fi: Husky,Saint-Bernard,Chiuaua,Pincher Pitic,etc.
Daca stai la bloc, nu este foarte indicat sa iti iei caine, deoarece ei au nevoie de loc de joaca, de spatiu unde sa se distreze.
Daca stai la casa este foarte bine sa iti iei caine, pentru ca el se va juca in voie in curte.
Salut pai ar trebui sa iti iei un pui de pichinez asa va puteti juca cu el si se invata cu voi si il poti dres sa nu isi faca nevoile prin casa ci sa ii faci un spatiu special sau o ladita sau daca satai la casa poti sa il duci afara intr-o cusca (doar vara si primavara cam pe la sfarsit si in rest in casa ) asa si poti sa ii convigi pe parinti zicandule ca voi 2 ii veti da de mancare si ii veti curata ladita.
Buna.Conteaza si unde stai. Daca stai la bloc poti un bichon sunt foarte destepti si jucausi. Rugativa de parinti ca ve-ti lua note mari si ve-ti avea grija de el.Pa, pa
Cred ca ar fi bine sa luati un caine Beagle. Este un caine jucaus, afectuos si ne este prea greu de intretinut
Ce zici sa va luati un Rottweiler? Funda? Daca locuiti la casa, spunetile ca aveti nevoie de un paznic.
Pentru voi cel mai potrvit caine ar fi un pitbul sau un rotweiler sau ambele depinde pe care o vrei.Si daca vrei sa ii convingi ca sa ii cumpere eu zic sa ii ameninti ca ii bati cand cresti mai mare.
cherry127 întreabă: