Ha ha! Bravo mariutza98 pentru explicatii. La unele catele poti sa te prinzi, ca lasa pete mici prin casa sau pe unde dorm (nu multe, dar ai sanse sa le gasesti). Alte cateluse se ling la... (se spala) asa ca nu ai cum sa te prinzi ce se intampla. Poate doar daca ea nu are obiciul sa se linga si observi ca o apuca...
O sa vezi fiindca se observa.am si eu o catelusa si la ea se observa foarte binee! sper ca te-am ajutat! funda?
exista asa ceva la catei?
o sa merg intr-o farmacie pentru animale si o sa vad "always pentru catzelul tau, protectie maxima")
O sa vezi pentru ca va sangera; ar fi mai bine sa o feresti de lucrurile care se pot murdari usor atunci.
Uite un test in care iti poti da seama:ii bagi un deget in fund(doar in fund si nu uita sa folosesti o crema), daca rade inseamna ca i-a venit ciclu, daca nu, inseamna ca nu, in cazul asta are nevoie de un Pitbull.
Mi-a facut placere sa te ajut
Pe mine ma uimesc unii oameni. Cum ar fi cei care ti-au rasp tie aiurea. Daca nu stiu despre ce e vorba, de ce mai deschid gura? Sunt extrem de penibil si imaturi. cand nu stii un lucru, taci, nu faci pe desteptul ca de cele mai multe ori o dai in bara. Parerea mea.