| diy99 a întrebat:

Cum imi dau seama daca perusul meu (femela) are oua?

Răspuns Câştigător
| Taigra a răspuns:

Va incepe sa devina agita-ta si daca le dai verdeturi, ea nu o sa-si manance portia (doar foarte putin) ci o va pune in cuibul cumparat de tine. Atentie! Nu pune mana in cuib sub nici o forma! Dupa ce puii au in jur de 4-5 saptamani poti pune mana fara nici o grija pe ei.E bine sa iei si perusul tau (femela) cand cumperi cuibul [cuibul trebuie sa fie cumparat cu cel putin 2 saptamani de la varsta cand incepe sa faca oua] pentru ca veterinarul/vanzatorul (depinde de unde vrei sa cumperi cuibul de la cabinetul veterinarului sau de la un magazin de animale) sa iti dea un cuib potrivit pentru perusul tau.O sa-si smulga si un strat de pene, dar nu te ingrijoara e ceva normal! Sper ca te-am ajutat! Bafta la pui multi!

4 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Te uiti in cuibrolling on the floorrolling on the floor

| VesnicRatacitore a răspuns:

Pai mai inainte, isi va smulge unele penele si isi va crea un cuib, apoi va sta mult in cuib, si va cloci. ouale sunt micute. sa iti traiasca puii sa ai grija de ei.

| AtateaConditii a răspuns:

Cand sta pe cuib(daca are unul) si normal ca trebuie si mascul sa ai. Isi va smulge penele si o sa lesine, o sa aiba greturi(doar glumesc). O sa iti dai seama cand o sa le vezi.

| Frt_Andreea_2002 a răspuns (pentru AtateaConditii):

Perusica mea are grețuri adica tot se face că vomita si mai își smulge unele pene ce înseamnă

Întrebări similare