Cu siguranta este in calduri. Poti merge la veterinar sa iti dea niste pastilute care sa il mai domoleasca, dar eu ti-ar recomanda sa il castrezi si ai scapat definitiv de probleme. Nu numai miorlaitul e o problema in perioada asta, ci si faptul ca urina lor are un miros oribil si isi marcheaza teritoriul pe unde apuca.
Mai da nu face prin casa si de miros ori m-am obisnuit eu cu el ori e nisipu bun ca nu se simte
Eu l-am invatat pe motanul meu sa-i fie frica de mine. Cand ii zic cu un ton tare, Taci, el tace doar 1 minut. Dar eu cred ca miorlaie cu un anumit scop, trebuie sa afli de ce si sa-l ajuti. Apropo, cati ani are, al meu are 4 ani jumate.
Are 7, 8 sau 9 luni . Nu stiu exact. Am citit despre rasa lui si cica " are nevoie de vocalize " da chiar intrece masura, daca nu e bagat in seama da concerte de opera de iti vine sa ii dai gheata sa manance.
De mi-ar placea opera ce usor ar fi .
Daca unui animal i-ai spune sa taca, ar tacea in cele din urma, dar s-ar putea sa aiba si o problema de care tu trebuie sa aflii cat mai repede pentru a nu se agrava.
Ii adusesem una si a sarit pe ea ( ...la bataie ), pretentios motan .
Deniissel întreabă: