Chiar astazi vorbeam cu sora mea ca pisicile in ziua de astazi nu mai prind soareci..la mine cainele ii prinde crede-ma ca trece soarecul prin fata ei si abia se misca de lenesa :-p
Ia un ghem si tragel pe jos prin fata pisici sa se enerveze si sa sara pe el, Pisica daca il lasa si vede ca nu se misca ghemul o vreme atunci il va lasa de tot, si cand vezi ca il lasa miscal iar si o sa inceapa sa sara pe sus dupa el, oriunde pe birou, sub birou, peste mobila, bibelouri, draperii , peste tot se duce dupa ghem. Poti sa faci un ghem si dintr-o bucata de hartie, fa o sfera cam cat ii pumnul tau de mare; si leag-o bine cu o ață sau snur să nu se desfaca hartia si sa iti ramana vreun metru jumate de lunga ca tu sa nu fii prea aproape de pisica.
Cand am invatat-o si pe soramea mai mica faza asta a imblatit pisica timp de 6 ore, ca am mers la scoala si m-am intors si soramea inca se mai juca cu pisica. A a doua zi soramea era suparata ca pisica nu mai putea merge pe picioare. Atunci cand a mers soramea la masa i-a dat-o lui varu-meu sa se joace cu ea (motan de fapt) si asa nu a mancat nimic. I-am dat eu de mancare dupa care si-a revenit sa inceput alt antrenament de 6 ore...
E in instinctul lor nu trebuie sa o inveti
soareci gasesti la petshop.ps nu le spune la ce iti trebuie
anonim_4396 întreabă: