Buna!
Parintii tai vorbesc numai prosti. Ei inca te considera un copil care nu e in stare de nimic. Eu spun ca la 11 ani este destul de bine sa ai un animal de companie pentru ca vei invata sa fi responsabila.
Spune-le parintilor tai ca tu nu esti deloc mica, ca, esti mare si ca vrei o pisicuta ca sa ai si tu un animal de companie. Spune-le ca asa vei invata sa devi mai responsabila. Spune-le parintilor tai sa nu te mai considere un copil la 11 ani eu zic ca esti in stare sa ai grija de o pisicuta.
Daca tot nu sunt de acord spala vasele, fa curatenia in casa etc. Arata-le ca esti responsabila(facand treburi casnice). Si ca asa ii poti convinge sa-ti ia.
Roaga-te mult de ei si spune-le ca din cauza lor nu vei sti care este responsabilitatea si cum e sa poti avea grija de un animal.
Daca tot nu functioneaza numai vorbesti cu ei cate va ore si te dai drept suparata pe ei. Cred ca asa ii vei putea convinge.
Bafta, sper sa reusesti ceea ce ti-ai propus!
Spunele ca o sa ai doar tu grija de ea-el si ca nici macar nu o sa stie ca e in casa.
SPune-le ca niciodata nu esti prea tanar/a ca sa poti experimenta ce inseamna cu adevarat RESPONSABILITATE.Sau daca vrei sa muncesti si sa stii ca meri acea pisica ia note mari in teze si in oral E mai simplu cea cu RESPONSSABILITATEA.eu asa am convins-o pe mama sa-mi ia un bichon care si in ziua de azi traieste si ma inteleg de minune cu elSper ca ti-am fost de ajutor
Pai te duci o cumperi in apropierea zilei tale de nastere si zici ca ai primit-o cadou...eu asa am facut .
anonim_4396 întreabă:
Deniissel întreabă: