| Capsă a întrebat:

Cum imi pot convinge parintii sa imi ia un caine( rasa:Akita Inu)... doar mama mea nu e de acor T-T

Răspuns Câştigător
| Ralla_7778 a răspuns:

Uitativa la filmul,, Hachiko a dog's tale" in rolul principal este un caine akita inu si filmul este caz real sigur o sa ii placa si o sa iti cumpere

9 răspunsuri:
| ioana100 a răspuns:

Spune-le ca iti vei cumpara dar de proba,daca nu o sai convina,il vinzi pe internet, poate o sa mearga sau gaseste-ti un aliat in familie!
P.S:sa nu crezi ca va fi ca in acel film, catelul acela este dresat!

| NoNameJunior a răspuns:

Buna! roag-o frumos sa te lase. spune-i ca ti-l doresti foarte mult.arata-i poze pe interenet, spune-i cat de dragalas este, cauta informatii despre acest caine si ii poti arata si mamei tale.si spune-i si tatalui tau sa te sustina in timp ce vorbesti cu mama.Bafta!

| Andarock a răspuns:

----> Trebuie sa mai insisti si sa le spui ca ai sa fii cuminte, ascultatoare si ca ai sa invetzi mai bine etc. happy!

---> Numai bine si sper ca vei primi un caine! puppy dog eyes

| EvelynAnLavey a răspuns:

Nu ii cunoasteti parintii tonguetongue
deci cum tziam zis capsa mai intai spune-le ca esti destul de mare si esti responsabila de acum si ca poti avea grija de un caine.
2)uite o chestie :viata unui copil este mai armonioasa alaturi de un anima, psihologii au dovedit asta
3)spune-le ca ar fi un cadou frumos pentru ziua ta sau pentru craziun dar mama si tatal tau sigur o sa iti ia ceva...doar asa sunt parintii
4)sau uite ce mai poti face Capsatonguetongue "Isi va face nevoile in casa!"iar tu spui"Ba nu-si va face nevoile in casa pentru ca il voi dresa va rog aveti incredere in mine! Din cauza voastra nu voi invata niciodata sa am grija de un caine.Macar dati-mi aceasta responsabilitate ca sa va dovedesc ca stiu ce sa fac". boona replicatonguetongue
[apsa sper sa te ajute:* ->Sasuki->raditzalaughing

| antoniaaaa a răspuns:

Nici ai mei nu vor sa imi ia cainecrying( incearca si fale pe plac cat mai mult la mine nu a mers oricum:*
eu vreau un luuupppp:X:X

| YellowRosse a răspuns:

Poi o rogi ii zici la ce sunt buni caini ...Si plansul e cea mai buna modalitate.O rogi in genunchi cat se poate de frumos sa iti ia un caine pana reusesti sau o bati la cap pana e decord... Fudita daca reuseste.

| hihihihi a răspuns:

Spune-le ca vei face orice, ca vei avea grija de el ca vei fi responsabila si ca ei nici nu isi vor da seama ca ai un catel pentru ca vei avea tu grija de toatewinking :*
Sper ca te-am ajutat!

| pisici_2288 a răspuns:

Roago frumos si o sa iti cumpere probabil dar spune de foarte multe ori