Nu o să te plitisești deloc așa am gândit și eu înainte de a avea un cățeluș.
Dar pur și simplu când stau în pat vine și mă trage de mânecă să mă joc cu el lătrând puțin iar dacă nu îl bag în seamă se pune brusc pe spate ca să-l scapin pe burtă și dacă nici atunci nu-l bag în seamă se urcă pe canapea în timpul când mă uit la tv și mă linge.
Apoi mai are o mingiulică de biliard care roade seara la ea când nu are ce face sau mi-o trântește mie jos când sunt atent la tv ca să mă joc cu el.
Cam așa sunt cu căței cel puțin așa este al meu.
Nu este chiar așa rău să-ți iei unul dar trebuie să te ocupi de el să-l scoți afară dacă este necesar sau ceva grav cu nevoia și la 4 dimineața.
Veți prinde toți drag de el din gură este ușor de zis hai că renunț la acest cățel dar nu-i chiar așa.
În plus și dacă vei fi hotărât vreodată cu greu să renunți la acel cățel te vei gândi să fie adoptat de o familie bună să țină la el.
O să vedeți că sunt momente când fără el prin preajmă casa este fără vlagă sau energie el este motorul
Stii ce responsabilitati te asteapta?
Iata chiar azi cineva intreaba ce sa faca: https://www.tpu.ro/......unt-sigur/ a vrut aine dar nu stie sa-l ingrijeasca.