.
La 13 ani, nu stiu câta responsabilitate ai putea tu sa ai.
Sa fim seriosi, esti entuziasmata în prima zi sau haide sa zicem în primele 2 zile dupa ce îti iei animalul, si apoi, îti pierzi interesul. Un animal nu este o jucarie, trebuie sa ai mereu timp pentru el, sa îti faci curatenie în locul unde el sta, sa îl hranesti corespunzator, sa îl vaccinezi, sa îl scoti la plimbare, etc, ceea ce tu la 13 ani nu cred ca o sa poti face.
Ia gândeste-te. În loc sa iesi cu prieteni sau sa stai pe mess, pe hi5, facebook, twitter sau TPU sau în loc sa înveti, sau sa te distrezi, trebuie sa strângi fecalele animalului de pe parchet.
Eu în locul tau as mai astepta câtiva ani.
Pai ai putea sa ii spui ca ii cumperi mancare din alocatia ta. La mine a functionat, iar la o verisoara de-a mea a fost altceva. Nu o lasau sa aduca acasa un huski, care il gasise pe langa o balta cand fusese la pescuit. Asa ca l-a luat si a venit cu el acasa, si nu au mai putut sa il dea. Si spune-i ca faci curatenie dupa ei, si ii vei tine curati, caci asta conteaza mult la parinti... curatenia
Spune'i ca asa vei avea mai multe responsabilitate si ca vei avea grija de el in fiecare zi.
Si eu am tot 13 ani si pana acum am avut 4 papagali un porcusor de guineea iar acum am din nou un papagal si imi voi cumpara peste 2 saptamani un porcusor de guineea din nou
nu stiu ce sa zic.si eu vreau caine da imi zic ca o sa faca in casa -stau la boc - ca dupa 2 saptamani n-o sa mai am grija de el si chestii din astea
acum depinde daca stai la bloc sau la casa, ce animal vrei etc.
incerca mai intai sa iei unu usor de ingrijit papagal sau broasca testoasa mica
SUCCES!
. Ai putea sa vorbesti cu el despre asta.Incearca sa ii explicii ca esti capabila sa ingrijesti un animal
Pai fai cadou animalul de casa pe care vrei sa il ai. Tata tata deschide cadoul acesta este cel mai frumos cadou pe care til poate oferi cineva
Eu am 12 si pana acum am avut 2 papagali un catel si o pisica si crede-ma ca nu e asa greu doar ca trebuie sa iesi afara sa strangi in urma lor... dar atunci cand eram suparata sau eram singura akas vb cu ei si imi trecea
Sa sti ca si eu eu am tecut prin acesta situatie ( am 12 ani ) si am vrut sa am un caine dar mama a spus ca am deja 2 pisici 4 porcusori de guineea si un perus dar am convinso am facut ochii de catelus plouat si am m-am facut ca plang si mi-a luat un caine pickinez de la o vecina bafta daca vrei un caine ia-ti unul de talie mica.
Eu am 11 ani si pe data de 1 iulie imi iau caine.Si eu am avut probleme cu parintii din cauza acestui lucru.Pentru ai convinge trebuie sa te documentezi daca nu comanda si tu unul si normal atunci cand o sa-l comanzi nu o sa mai dai inapoi
Am avut si eu un caine timp de doua luni jumate si l-am vandut mie si parintilor mei ne-a parut rau desi ma un papagal prins in fata blocului un hamster si am avut nu porc de guineea dar a murit cu cateva luni in urma.
lui tata ii plac animalele{catei} dar nu ii vre in casa am incercat sa il rog dar ma dat gresi de fiecare data mama ma lasa dar tata nu.
RamonaMn întreabă: