Trebuie sa il scoti regulat afara, de 3 ori pe zi, inainte cu 20-25 de minute de a iesi sa ii dai de mancare, pana ve-ti ajunge afara, hrana se va digera si va fi eliminata usor.Pana se va obisnui, cand o sa mai faca, rulezi un ziar/revista si ii dai usor peste fundulet, sa nu il doara, doar ca sa inteleaga ca nu a facut bine, ii certi putin, iar cand iesiti afara si isi face treburile il feliciti!
Aceasta metoda e foarte buna, iti zic din propria experienta si eu detin un caine.
Sterge cu o cirpa imbibata in otet,dar stoarsa bine,locul in care a facut,nu va mai face in acel loc.Un petic de cirpa sau mocheta,ce ai, freaca locol in care a facut si pune-o pe balcon, sau unde vrei sa faca.Cind il vezi ca face in loc nepermis, cearta-l dar nu-l lovi.Se va dezvata incet de acest obicei.Mult noroc.
Pai asa am invatat-o pe tot timpul vaccinelor deparazitarilor dar acum trebuie sa o invat sa faca afara
Incearca,pentru o perioda de timp sa iesi mai des cu ea afara si nu uita de ce ti-am spus anterior.Si eu am un bichon maltez si sa dezobisnuit.Acum,poate sta si toata ziua singur si tot nu face, nici macar pe balcon; stie ca va iesi afara.Numai bine.
Am avut si eu catel si sti cum am facut, deci iei un patrat de carton, ii pui acolo o patura, si o lasi sa faca acolo pipi devreo 2, 3 ori si apoi duci aia in curte, si cand ii mai vine sa faca, se duce acolo dupa mirosul iei, ca si cum ar sti ca acolo este toaleta. Funda?
Ce este nasol nu stau la curteasa am facut in casa cu carpa si facea nu mai la ea dar acum trebuie sa o in vat afara
Ce este nasol nu stau la curte
Pfff, pai daca nu stai la curte, bagai si tu carpa aia sau prosopu ala cu mirosul ei care se duce la ia, in baie sau nu stiu, ori uitate a ia cand facec si incearca sa vezi la cec ora face, si ii faci un orar, si iesi cu ea cand trebuie sa faca si gata.
Cand face in casa, poti tipa usurel, dar nu tare si sa ii arati cu degetul usa(adica afara)sau cand face in casa mai poti sa-l iei si sa mimezi ca il dai cu nasul si o sa inteleaga sa nu mai faca
Deniissel întreabă: