Pune la geam o plasa pentru tantari zdravana, si asa va intra si aer, si nici pisica nu va putea sa sara si sa se raneasca, eu am avut doua pisici care au cazut de la etajul trei direct pe beton si au murit, din pacate ideea mi-a venit prea tarziu...
Nu cred ca poti.motanul meu a sarit de doua ori de la etajul al doilea, si-a rupt buza, insa a scapat teafar.acum,a prins frica.nu mai sare.
, daca sare de pe gean, sansele sa pateasca ceva sunt mici, este o vorba pisicile cat tot timpul in picioare, mai ales ca mai si au 9 vieti .
Eu am avut un pisica, si a sarit de la geam (eu stateam la etajul 4), si nu a patit nimic, evident i s-au inflamat labutele si a fost vreo 3 zile foarte cuminte .
Depinde si de noroc... A mea tocmai ce am cules-o de la parter. Si... stau la etajul 7. M-am dus pregatit sa o ingrop. Era timorata, statea lipita de gard, in gradina, am crezut ca e rupta pe jumate. Insa pare intreaga, i-am desfacut un plic cu mancare umeda si a fugit instant sa infulece. Maine o duc la un doctor sa ma asigur ca e ok. Dar parca vad ca incep astia cu nu stiu ce injectii anti-soc sau mai stiu eu ce.
Chiar azi mi-a sarit motanu d la etaju 3...am crezut ca nici blana n'o mai gasesc din el, dar e bine mersi(cel putin asa pare). Da trebuie sa recunosc ca m-am speriat ca loomea
Deniissel întreabă: