| Denisseq a întrebat:

Cum invat cainele sa nu mai faca prin casa? il scot afara si nu face deloc ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Ruxii1234 a răspuns:

Scoate-l mai des afara de preferat din doua in doua ore si dupa ce mananca, iar daca tot face in casa atragei atentia, spune-i ca nu e bine si sterge cu o carpa fara ca el sa vada iar dupa aia cand iesi cu el i-a si carpa aceea si pune-o afara si lasa-l sa miroasa. Sper ca te-am ajutat...

7 răspunsuri:
| MoneyMoney a răspuns:

Ce rasă este şi ce vârstă are!?!? Aici http://articolepractic.blogspot.com/ am mai scris şi eu câte ceva despre câini! :)

| Pufarinee a răspuns:

Trebuie sa se obisnueascahee hee

| lebek01 a răspuns:

Nu suport cainii in casa.

| Anna1999 a răspuns:

Dai cu ziaru la... si dupa scoate-l sau scoateo afara si fa asa cateva zile...la mine a merswinking Funda?

| laurik_5214 a răspuns:

Pai daca il scoti afara dupa ce face in casa cum sa mai faca afara! daca e mic scotl afara din ce in ce mai des ca dupa se va obisnui sa faca afara si va cere singurwinking asa am facut si eu si a merswinking

| RoxanaRox a răspuns:

Lasa-l afara si sa vezi cum facelaughingDar o perioada mare de timp nu doar il duci afara si il bagi la loclaughingrolling on the floor

| BiancaMo a răspuns:

Daca nu reusesti nicicum... exista de cumparat un fel de material pentru cateii si unele picaturi. Aplici picaturile pe material iar cainele cand simte acel miros, isi face treaba in zona in care ai pus picaturile. Cu timpul il muti (materialul) spre usa iar apoi il scoti afara de tot. Cainele ar trebui sa mearga la usa si sa se ceara singur afara. Eu am avut aceeasi problema si am reusit prin aceasta metoda sa il invat.