Andreea11,cauza animalelor de la adaposturi este una trista iar parintii tai s-ar putea sa arate mila fata de ele.Parintii sunt deseori ingrijorati pentru copii lor si nu mai vor animale de companie(si eu am o pisica Siameza, sti cum i-am convins pe parinti sa ma lase sa o tin?)Iti spun acum:
~Inainte am avut vreo 3-4 pisici pe care doar le tineam(oarecum de proba)Ei au cedat cand m-au vazut trista si nesigura in tot ce faceam.
Poti sa ajungi la sentimentele parintilor tai discutanad deschis despre placeri si neplaceri.O alta solutie ar fi sa iti iei un hamster sau un pestisor, iar ei vor observa cat de responsabila poti fi, si daca nu merge ar fi si alte solutii de genu':
1. Daca gasesti o pisica pe strada, iar parintii tai te lasa sa o ti in brate e ok, deoarece se vor apropia de ea sufleteste.
2.Dca te comportii inpecabil parintii tai vor stii ce iti doaresyti, si consideranad ca meriti o rasplata poate iti vor da voie sa ai o pisica.(aceasta se aplica si la notele bune de la scoala)
3.Sa nu renunti!
Buna andreea11,
Iti convingi parintii ca esti resonsabila, ca o sa ai grija de ea si le spui ca nu ocupa mult spatiu; nu face galagie ca un catel, nu te distrage de la invatat pentru ca nu trebuie sa o scoti la plimbare.
Pa, pa
Pai.eu m`am rugat de ea, si m`a lasat doar pentru ca am batut`o la cap promitand ca voi fi foarte cuminte de acum inainte si voi avea grija de ea. Daca nu functioneaza, ai putea sa inventezi cateva lucruri care sa iti imbuneze mama.
Nu neaparat sa o cumperi Poti sa iei si de pe strazi acele pisicute sarmane abanonate sa le faci baie si sunt ca SI CUMPARATE!