Pai spune-i ca e o sansa sa ii demonstrezi ca esti responsabila! o oportunitate sa inveti ce e responsabilitatea si ca esti pregatita pentru asa ceva! inveti sa fi grijulie! dar trebuie sa promiti ca iti vei respecta aceasta afirmatie! spune-i ca daca nu vei avea grija de el ii primeste inapoi la petshop si il vei da daca nu ai grija de el! ceea ce nu se va intampla! pentru ca vei avea grija de el si asta a fost doar o masca! sper ca te-am ajutat! si eu am convins-o pe mama sa imi ia hamsteri acum 5 luni! sunt adorabili! pupici! funda?
Este foarte simplu si eu am un hamster pitic si mi-a fost greu sa o conving pe mama la inceput. spune-i ca hamsterul pitic este foarte usor de ingrijit trebuie sa ii faci curat o data pe saptamana (sa ii schimbi talajul si sa ii speli casuta rotita tavita de mancare) sa ii dai sa manance sa bea apa si cam atat la ingrijire ii rest sa te joci cu el.este foarte foarte usor de ingrijit. spune ca asa vei deveni mai responsabila si mai matura si spune-i ca ea nu se va impica deloc in ingrijire lui asa i-am spus si eu mamei si m-a lasat si a vazut ca am avut dreptate. daca ai intrebari legate de hamsteri iti raspunnd cu mare placere:*
Pai spune-i ca e mic deci poti avea singura grija de el ca ii vei da mancare in fiecare zi si vei curata cusca poti incerca si faza daca nu o sa il ingrijesc poti sa imi iei hamstarul dar asta inseamna ca trebuie cu adevarat sa ai grija de el 24 din 24 sper ca t'am ajutat...app poti sa ii spui chiar ca o sa ii iei mancare din alocatia/pusculita (sau ce ai tu) ta...
-Sunshine
Pai poti sa ii spui sa iti cumpere unul si sa ai grija de el pentru o saptamana.iar dac nu te descurci sa il vanda. sper sa fie buna ideea mea!
1. Arata ca esti responsabila si pe calculator ( daca, dar doar daca o sa stai ) sa te uiti numai si numai la hamsteri si animale si documente despre ingrijire de hamsteri
2. Cauta pe google
3. Fundita?
In primul rand trebuie sa-i dovedesti ca esti responsabila.Incepe prin a fi ascultatoare, prin a-ti face temele, curat in camera.Astfel va vedea ca poti avea grija si de un animalut.