Seara cand te culci, acopera cusca papagalilor cu un material negru, nu patura ca ii sufoci si nu vor mai canta niciodata, iar dimineata nu uita, sa ridici materialul si 5 minute stai de vorba cu ei, spunandu-le doar "buna dimineata" sau ''te iubesc'' si sa nu te miri, ca intr-o zi, unul din ei iti va raspunde...de cate ori vrei sa te odihnesti recurge la aceasta metoda sau muta-i un alta camera, nu-i tortura sunt si ei niste mici fiinte intr-o tara care nu-i a lor, trebuie sa le facem viata cat mai dulce, nu sa-i chinuim, i-am luat ca pasari de companie, nu?!
Nu prea... tac doar putin, apoi iar incep.Crede-ma am eu papagali si am incercat. Eu le-am pus o jucarie care face galagie daca o atingi deasupra custii si atunci cand se misca si fac galagie ii calmeaza jucaria
Daca le pui o patura da tac, pentru ca va fi intuneric.Nu`ti face griji asa fac si papagalii mei, pana la urma intr-un an si ceva s`au linistit
Nu trebuie săle pui o păturaDe seara, înainte să dormi trebuie sa ii pui undeva unde este mai întuneric şi dimineaţa, pentru ca ei sa nu mai facă gălagie. Şi eu făceam la fel, şi era liniste deplina. Intr-un timp le puneam si eu patura, dar cica nu e bine.
Nu chiar o patura, incearca cu un prosopel, dar care sa nu acopere in intregime barele de la colivie, ca sa mai intre aerul, si sa nu fie prea gros.Si eu le pun perusilor mei seara cand ma culc un prosop, pentru ca dimineata e jale, vad lumina soarelui si se scoala.Asa,cu ceva pe colivie, dabia dorm mai mult.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: