Ai putea sa-i intrebi care este animalul lor preferat, sau cel al unuia dintre parinti, asa poate faceti un compromis sa fiti toti 3 multumiti - cel mai nimerit ar fi un acvariu mic cu pestisori, prezenta lor in casa nu deranjeaza pe nimeni, ar mai fi un canar sau papagal :-)
Le poti explica ca numai ingrijind animalutu capeti responsabilitate care mai tarziu iti v-a folosi.
Dar trebuie sa te tii si de cuvant.
Ce fel de animal? Caine, pisica? Nu-ti recomand sa tii animale in apartament, o sa le chinui tare.La fel ca si oamenii, isi doresc sa aiba libertate, sa se joace in aer liber.sa se bucure de viata!
Trebuie in primul rand sa le dovedesti ca esti responsabila...
Parintii daca vad ca esti responsabila in a ingriji un animal vor accepta sa tii un animal in casa(ca un sfat opteaza pentru un animalut mai usor de ingrijit)
Mai asa eram si eu cand eram mik dar atunci cand am avut un animal tata mi a spus ca trebiue sa imi asum responsabilitatea eu am acceptat dar dupa un timp am inceput sa uit de el dandu-i mama sa manance asa ca trebui sa iti asumi responsabilitatea
Pai incerac sa le arati cat de mult iti doresti un animal de casa si incearca sa demonstrezi cat de responsabila esti pentru a avea unul
Si ieu imi doresc acelasi lucru. cati ani ai? scrieti id-u meu va rog! calina_bubulina2yahoo.com
Deniissel întreabă: