anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Cum pot dezvata cainele sa roada papucii?

Răspuns Câştigător
| Sophie14100 a răspuns:

Incearca sa umpli o sticluta de solutie de geamuri( foarte foarte foarte bine spalata ca sa nu ranesti cainele) cu apa, iar, cand il vezi ca face o prostie dai' doua "fasuri" Si se va sezvata.
SAU
Il supraveghezi indeaproape si cand vezi ca roade pantoful il iei din gura lui(fara sa tragi pentru. ca s-ar putea sa se sfasie) si il lovesti usor peste botic(foarte usor dar nici chiar ca si cum l-ai mangaia) ca sa vada ca pantoful e rau pentru el
SAU
Incearca sa il iei pe 'criminal" de zgarda sa il apropii de pantoful rupt si sa ii repeti cuvintele:
UITE CE AI FACUT! E BINE CE AI FACUT?!(pe un ton mai ridicat asa incat sa inteleaga ca nu a facut ceva bun.
Sper sa mearga.happy

19 răspunsuri:
| RedNose a răspuns:

Cand il prinzi la ros este certat pe un ton ferm si apoi inchis undeva pentru 5-10 minute.
Pentru a mai scapa de ros scoate-l minim 2 ore afara si oboseste-l, dreseaza-l ca sa-l obosesti si psihic si cumparai oase din piele presata ca sa le roada.
Cand roade ce are voie il mangai si ii zici bravo.
Face asta fiindca nu are ocupatie.

| RedNose a răspuns (pentru RedNose):

Daca nu ai unde sa-l inchizi atunci e alungat de langa voi si ignorat de toata lumea

| MaliciousDeath a răspuns:

Foloseste metoda lui Pavlov.
De fiecare data cand il vezi ca roade papucii, il lovesti usor cu ei, tipi la el ori orice alta actiune ce-l influenteaza negativ.Repeti asta de aproximativ 30 de ori si dupa nu vei mai avea probleme.

| NYK4u a răspuns:

Incearca sa ii parfumezi.Cauta ceva cu un miros care il deranjeaza.

| TempestUV a răspuns:

Cumpara-i ceva, o jucarie daca nu vrei sa ramai fara papuci.

| G28AEjdvjRaendnPrT a răspuns:

Il bati/fugaresti si tipi la el cand mai face asta.

| pedobear a răspuns:

Ii ungi cu pasta de ardei iute.

| Nicky29 a răspuns:

Pune pe papuci ceva sa nu ii placa cand incearca sa ii roada, poate asa se dezobisnuieste.

| FURRIA a răspuns:

Strigil la el tare si raspicat: Nu'i voie!

| nokautone a răspuns:

Invatal sa roada alt ceva, Ameu mesteca guma cand are chef de papuci, funda?

| Baschetbalistu_Andrei_1996 a răspuns:

Du-te la veterinar de animale, si luati ceva sa roada, si mi-e mi s-a intamplat asta roda papucii la greu, luati ceva de rontait pentru caine la veterinar de animale si ascunde papucii ca el sa nu vada, sper ca te-am ajutat, o zi buna

| Mario200311 a răspuns:

Poti sa pui sare piper sau un parfum ca nu il suporta. Funda?

| Horror21 a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa ii cumperi niste jucarii de ros! Funitsa? big grin

| Razvan123456678 a răspuns:

Incearca sa il linistesti si sa ii spui ca nu e voie si sa ii dai peste bot cu palma daca nu te asculta! dai o fundadaaaaaaa!

| Dragos24 a răspuns:

Cand i-l vezi ridici papuci, si urli pa el cu papuci in maini

| BoldorDanceanuBiaBianca04 a răspuns:

Da sau decat sa iti imputi pentofi cu un miros urat, zic si eu mai bine il certi amenintandu-l doar ca-l bati... mai exact cand vezi ca se apropie de papuci tai ridici un papuc si spui nu e voie si te prefaci ca dai in el! sigur va merge

| bossdartheo a răspuns:

Pai ca sa iti raspund trebuia sa spui daca e pui sau nu. Dar, daca e pui nu ai ce ii face astepti un an si dupa nu mai roade, daca nu e pui duce l la o scoala de dresaj.

| Băă_Razvy_1990 a răspuns:

Ii ascunzi laughing. Sau daca nu, il lovesti cu ei pana se dezvata

| ignatvlad a răspuns:

Poti sa pui ceva cu gust urat in papuci.