| hottweet a întrebat:

Cum pot dresa catelul sa nu faca in casa? Vreau sa il invat de mic, dar pur si simplu nu vrea sa ma asculte, nu ma baga in seamabatting eyelashes, mai ales se stie despre rasa cand de greu se dreseaza din cauza ca trebuie sa stie motivul pentru care ii dai anumita comanda ( am malamut ). Dar nu vreau sa mai strang cacatei din casa. Va rog sa nu-mi repetati ce scrie pe net, ce din experienta personala. Mersi si Craciun fericit!

Răspuns Câştigător
| miauu a răspuns:

Cand facea in casa il luam il dadeam cu botu
iar apoi il certam toti si bateam cu un ziar si ii explicam sa vina la usa sa il duc afara
si bien inteles ca-l scoteam dimineata la amiaza si seara
si intre astea 3 iesiri cand se cerea il scoteam
poti sa iei ceva ma special pentru el si cand face treaba asta il rasplatesti
si va continua asa

14 răspunsuri:
| mioara a răspuns:

Il scoti dimineata devreme si seara pe la 17 cum il inveti asa nu va mai face in casa, indiferent ca este mic invatal si nu vei mai avea probleme cu el, multa bafta.

| ana0metalhead a răspuns:

Din propie experienta iti pot zice sa iei o "carpa" at mai groasa si cand il vezi ca da sa faca ii pui carpa sub el... o sa dureze asa cam de 2 - 3 ori mazim dupa care o sasi caute singur carpa...

bafta sper ca te-am ajutat:*

| Katiee^^ a răspuns:

Http://www.TPU.ro/......-pe-covor/
Craciun fericit si tie :)!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Un vecin de la tara a batut cainele sa nu mai faca in casa. SI l-a batut urat cateva luni... Acu e catel de nota 10, bun si rau cand e nevoie, merge la pas, face numai afara. big grin

| hottweet explică:

Mersipentru raspunsuri la toti... o sa incerc sa fac cum mi-ati zis dar faza e ca (cum au zis unii) nu pot sa-l scot doar de doua ori pe zi afara deoarece e mic si face foarte des si putin.

| miauu a răspuns:

E fosrte scumpel daca e cel de la avatar
sa-ti traiasca
big hug

| hottweet explică:

Da el este mersi.

| AllmaGirl a răspuns:

E mic...
cand se trezeste dul unde vrei sa faca, dupa ce mananca sau bea apa dul, inainte de culcare dul...se va invata el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai o vecina de-a mea il batea cu palma. Da tare, ca sa simta! Acuma crede-ma este cel mai cuminte catel! Saracul a suportat el ceva, dar merita. Cand facea pe covor sau in casa il baga cu botu, dupa il ducea cu botu unde trebuie sa faca. Daca repeta din nou si facea il lua de ceafa in sus si ii dadea la fund de se auzea pana la vecini! Plangea dar crede-ma este un catel de nota 10, 50! Si se mai si supara pe el, il inchidea intr-o camera si il lasa acolo ore intregi, iar dupa il scotea si nu prea mai facea! O sa vezi tu!

| hottweet explică:

Eu nu vreau sa-l batwinking.

| Cristinica_5510 a răspuns:

Iti spun sincer si crede-ma ca nu o sa iasa.It-i jur ca dupa 6 luni de viata a lui vei fi surprinsa cand va latra la usa sau racai la ea.Am si eu un bichon.Cat am incercat degeaba pana atunci. Daca il vei certa si batea te va iubi dar nu va mai avea incredere in u.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ii spui ca il bati daca nu iese sa isi faca nevoile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Coincidenta e ca si eu o sa imi iau malamut si sper sa ma descurc cu el

oricum daca ai bunavointa si putina rabdare poti reusii sa il dresezi cum vreiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am tot un malamut, si crede-ma nu e asa usor cum pare laughing. Eu acum l-am luat.are 2 luni.
As dori sa stiu daca ai reusit sa il inveti sa faca afara dupa 6 luni de la primul tau posthappy