| 112233 a întrebat:

Cum pot face un culcus pentru pisicile mele fiindca am 2 si stau la apartament, dar nu mai vreau sa stea numai in pat fiindca lasa par.Cum le fac sa se obisnuiasca cu el? Funda daca functioneaza.

6 răspunsuri:
| irinuca a răspuns:

Salut,
fă-le culcuşul sub un scaun sau sub o masă mică de înălţime. Pisicile adoră să se ascundă şi adeseori dorm în locuri ferite de oameni şi calde. Dacă le vei restricţiona accesul la patul tău, nu vor avea de ales decât să doarmă în culcuşul făcut.
Daca vei ţine culcuşul lângă pat, tot în pat vor dormi pentru că e moale şi e locul perfect să doarmă lângă tine.
Dacă nu vrei să lase prea mult păr, periază-le periodic, de 2-3 ori pe săptămână şi dă-le vitamine dacă veterinarul îţi recomandă.
Baftă!

| TurnOn a răspuns:

Se gasesc la magazin culcusuri de pisici iar daca vrei sa stea in el, incerca sa le pui mancaea, apa si jucariile in el.joaca-te cu ele cand sunt in culcus si fale sa se simpta bine! daca vrei, poti sa le gonesti cand le vezy in pat sau sa le duci in culcus! sper sa te ajute!

| ItachiUchiha a răspuns:

Iei o cutie de carton pui vata si ai un culcus moale si cald.

| ItachiUchiha a răspuns:

Cumperi o lada de de fructe, cu o perina mica.Sau iei o cutie de carton pui un material moale.

| Emmy_4970 a răspuns:

Eu mi-am luat-o ieri si se zbentuie i-am facut un patut din doua pernite incearca poate merge nu stiu ce sa fac ca sa se obisnuieasc...

| LoGaS a răspuns:

Daca vrei ceva facut de tine poti face dintr-o ladita de fructe din plastic, cu o paturica inauntru.Sau mai exista varianta de a cumpara ceva de genu dintr-un material mai special, rezistent si comfortabil. Iar cu obisnuitul sunt sigur ca se va obisnui intr-o saptamana doua. Incearca sa le pui o jucarioara ceva ce adora ele sa stea in locul acela. Succes!