Asculta-l pe chuck
vorbeste cu ei despre asta, fa-i sa inteleaga ca iubesti mult animalele si cat de mult iti doresti unul, demonstreaza-le ca vei fii responsabila fata de catel, ca ei nu vor avea nimic de pierdut daca va fi si un catel in curte(mai ales ca stati la curte, nu e o pb asa mare sa tii un animal). incearca sa te apropii mai mult de ei, daca pleci de la premiz ca nu te iubesc nu are cum sa iasa ceva bun. orice bunic isi iubeste nepotul, chiar mai mult decat pe propriul fiu.fii mai atenta cu ei o perioada, adu mereu vorba cat de mult ti ar placea sa ai un catel, cand stati la tv dai si tu pe animal planet si va uitati impreuna apoi arunca pastila"vreau si eu unul". ar fi tare sa ti ia chiar bunicii tai unul.
bafta!
Explica-le ce ai pe suflet cum poti tu mai bine, vorbeste-le cu inima, convingei, spune-le si arata-le cat de mult iubesti animalele. Fa-i sa te inteleaga daca nu vor incearca si de fiecare data pe o cale diferita sa vada ca abordezi subiectul intr-o mie de feluri, sa vada ca nu te lasi, sa vada ca au pe cineva special si mai inteligent decat ei care trece peste necazuri si incearca.Trebuie sa stii ca numai din incercari reusesti in viata, dar ei trebuie sa vada ca muncesti pentru a obtine ce vrei. Este un lucru greu si te inteleg trebuie sa spargi inima de gheata si sa ajungi la cea de aur, gandeste-te ca sunt batrani si au multe griji nu mai inteleg asa de bine cum intelegeau altadata, lumea s-a schimbat iar ei se vor acomoda mai greu.
Mult noroc si iti pumni, trebuie sa reusesti si sa stii ca am incredere in tine!
Spune-le lor ce ne-ai spus si noua. Fii sincera cu ei. Ia-ti inima in dinti si spune-le ce ai pe suflet.
Intr-o familie trebuie sa comunicati. Daca ei nu sunt in stare, atunci demonstreaza-le ca o fata de 12 ani e mai inteleapta decat ei. In conditiile in care ei sunt niste cyborgi cu inima ruginita ("cred ca bunicii mei nici nu ma iubesc la cum se poarta cu mine", "cei doi bunci care urasc animalele").
Bafta. Sper ca te-am ajutat catusi de putin. Nu te lua in totalitate dupa ce am scris. E doar un sfat.
Trebuie sa te lase! Orice copil are nevoie de un animalut, si catelusii sunt cei mai potriviti.
Exista posibilitatea sa-l tii in casa si sa-l scoti la plimbare (dar NU in curtea bunicilor tai), dar trebuie sa discuti mai intai cu parintii tai, sa promiti ca te vei ocupa de el...in plus, atunci cand vei fi plecat pentru mai mult de o zi, va trebui sa il lasi in grija cuiva de incredere, sa-i dai instructiuni...este greu, si decat sa-l chinui, e de preferat sa nu il iei. De asemenea, daca iti vor da voie, va trebui sa te asiguri ca este un caine cuminte, care sa nu deranjeze pe nimeni. Este de preferat sa iei un catelus de talie mica si sa-l iei de mic, pentru a fi sigur ca este educat cum trebuie si dus la veterinar la timp. Un animal reprezinta o mare responsabilitate si trebuie sa cheltui foarte multi bani pentru a-i fi bine. Bunicii tai te iubesc in mod sigur, dar ei probabil ca sunt mai realisti. Vorbeste cu parintii tai despre asta. Succes.
Am facut tot ce ati scris(mai putin raspunsul ca atunci cand ma voi muta la casa mea). buncii mei spun:lasa-ne draga in pace! mama si tata ar vrea bucurosi, de fapt in intrebare am uitat sa mentionez ca si ei ar accepta cu placere daca ar vrea bunicii mei.mereu au fost asa. bunicii mei nu au prieteni pentru ca toata lumea pe care o cunosc au macar o pisica si ei cand se duc mai rar in vizita la da cu piciorul si va dati seama ca propietarii nu accepta. ii voi spune mamei i tatei sa sune la un magazin de specialitate si impreuna poate vom reusii sa-i induplecam pe bunici.multumesc pentru sfaturi.sunt cea care a scris intrebarea.
Pai cred ca ar trebui sa ii faci sa intaleaga ca oricine are nevoie de un animalut