Fata draga, nu te supara dar aici Pe TPU nimeni nu vrea sa te ajute la rau Gandeste!
Poti sa iti faci un Webkinz de proba, e gratis, insa nu are tot ce ofera Webkinz, are putine lucruri de facut si in plus, nu e chiar atat de scum unul! Un Webkinz simplu e 30 ron!
Eu am zece si de ce nu-ți cumperi unul de la cora, carefour sau inmedio la cora si la carefour lil, kinz sunt 12-13 lei la inmedio 18 lei iar webkinz la cora si la carfour au fost 30 de lei dar nu stiu sigur ca n-am mai fost de mult iar la inmedio 42 de lei si in al doilea rand la inmedio sunt webkinji frumoși și sunt si deluxe care sunt 90 de lei
Am un cont webkinz cu vreo 8 animale nume de utilizator:iceygirl56 and cod:7RXQ3L6V
Poti sa intri pe www.webkinzromania.ro si poti sa participi acolo sa castigi coduri si sa comanzi plusuri!
Draga aproape totul din lume e pe bani.Din pacate codul e prins de labuta fiecarui animalut trebuiesa cumperi
Hei are careva un cod webkinz? Am nevooie pentru fratimeo, dau funda!
Cum as putea sa am un cod webkinz gratuit? eu am doar un cont de parola si as vrea sa am si eu un cod secret wbkinz. deoarece sun mare fan webkinz
Buna.eu am 9 ani si imi doresc un webkinz dar nu avem bani.si daca aveti o inima buna sa imi dati si mie un cont sau un cod nefolosit aceasta e adresa mea de mess nicol_alexa12