| lacrimi_9055 a întrebat:

Cum pot sa am un cod webkinz fara sa imi cumpar unul? Il vreau gratis!

Răspuns Câştigător
| Alëxąndŕą a răspuns:

E securizat m-am chinuit o gramada sa-l desfac pe primul meu animalut Tiger

83 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

On

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Duamne tuata lume stie ca in mod normal si jucaria are farmec dar voi v-ati simti bine fara jucarie daca vine un prieten de pe webkinz la tine acasa real nu in webkinz ce ar zice ca esti hot si nu e frumas sa furi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tie nu tie mila de cei care dabia obtin un webkinz si iti spun codul inainete sa il foloseasca doar sa te vaca fericit{a} ia zi tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 5 webkinz stiu cum e, e fuarte emotionant si mi-am dorit dar parinti mi-au luat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba vrei cod gratuit ma boule daca te prinde careva se duce mata la inchisuare tu vrei sa mearga mama ta la incisoare? zi? nu o sa ai nici odata cod gratis handicapatule

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa ca te pisi pe tite pe webkinz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti poate oferi nimeni asa ceva! stiti un coleg de la mine din clasa atata isi dorea un webkinz signature mare incat a luat cu 40 lei fara cod e tare nebun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa fie ma tatal tau patron Webkinz? Webkinz e din Canada doamne...

| HarleyQuinn a răspuns:

La Diverta cu doar 10 lei poti cumpara doar cod

| RobertaIulia a răspuns:

Fata draga, nu te supara dar aici Pe TPU nimeni nu vrea sa te ajute la rau laughing Gandeste!

| SmarandaBolea a răspuns:

Poti sa iti faci un Webkinz de proba, e gratis, insa nu are tot ce ofera Webkinz, are putine lucruri de facut si in plus, nu e chiar atat de scum unul! Un Webkinz simplu e 30 ron!

| DaVyDuTzUBăă a răspuns:

Eu am zece si de ce nu-ți cumperi unul de la cora, carefour sau inmedio la cora si la carefour lil, kinz sunt 12-13 lei la inmedio 18 lei iar webkinz la cora si la carfour au fost 30 de lei dar nu stiu sigur ca n-am mai fost de mult iar la inmedio 42 de lei si in al doilea rand la inmedio sunt webkinji frumoși și sunt si deluxe care sunt 90 de lei

| lacrimi_9055 explică:

Va rog spuneti-mi

| mariadima a răspuns:

Nu din pacate nu poti avea unul gratis trebuie sa iti cumperi.

| ionika_2544 a răspuns:

Am un cont webkinz cu vreo 8 animale nume de utilizator:iceygirl56 and cod:7RXQ3L6V

| NOKIA234 a răspuns:

Poti sa intri pe www.webkinzromania.ro si poti sa participi acolo sa castigi coduri si sa comanzi plusuri!

| Roberta_9419 a răspuns:

Draga aproape totul din lume e pe bani.Din pacate codul e prins de labuta fiecarui animalut trebuiesa cumperi

| Dumitrascu_Danyela_1996 a răspuns:

Hei are careva un cod webkinz? Am nevooie pentru fratimeo, dau funda!

| teodora_4130 a răspuns:

Cum as putea sa am un cod webkinz gratuit? eu am doar un cont de parola si as vrea sa am si eu un cod secret wbkinz. deoarece sun mare fan webkinz

| pisicutaneagra a răspuns:

As vrea si eu un cod

| nicolutza a răspuns:

Buna.eu am 9 ani si imi doresc un webkinz dar nu avem bani.si daca aveti o inima buna sa imi dati si mie un cont sau un cod nefolosit aceasta e adresa mea de mess nicol_alexa12

| flavia123 a răspuns:

Nu cred ca stiu nimic dar o sa incerc chiar de tot ma va opri voi reusi!

| oradanbogdan a răspuns:

Pai dai la membru nou apoi raspunzi la uramatoarele intrebari!