| guitarlyn a întrebat:

Cum pot sa arat ca imi pare rau ca am luat 6 la teza la matematica(sunt abia clasa a VI-a)fata de parintii mei(altfel nu o sa mai primesc nimic de Craciun)?
Multumesc anticipat sarbatori fericite si note cat mai mari!
PS:Cadoul este un LG GC900 Viewty Smart(709ron)

8 răspunsuri:
| mihaela0205 a răspuns:

Eu am luat 9 big grin...eee baga o fata de trista, pune-ti niste apa in ochi si spune ca plangi

| GaGy a răspuns:

La ora de romana cand am dat teza nu cred ca am scris mai mult de 5-6 randuri ...bine am luat 5.Mama lucra in scoala si profa de rom a mers la ea i-a spus ca m-am apucat de plans, atunci ea a venit in clasa mea... a zis ca nu se supara pentru ca eu i-am spus ca m-am panicat si am inceput sa am vedenii, dar a zis ca daca mai iau vreodata atunci o sa se supere.

| CapitanuSemafor a răspuns:

Nu trebuie sa iti ceri scuze, cadoul e un LG, nu se merita oricum. Mare lucru un 6 acolo...eu o tineam in 4, 5, 6 toata scoala generala...bine, la mine nu conta matematica pentru ca m-am dus la Liceul de Arta, dar asta e alta treaba

| Angelworld a răspuns:

Poii eu am luat aceeasi nota can eram ca tine am luat la fel dar ei vor trece peste... te vor certa putin si gata...scapihee hee daca am fo de folos funda

| bubu16 a răspuns:

Te duci acasa cu o fata trista si cu un mare chef de nimic. ei o sa te intrebe ce ai patit.si itu dai usor din umeri si le spui nimic oftand... vor insista si le spui vesteahappyo sa te inteleaga oricum. pana la urma e matematica frate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

LOL am 3 de 3 la mate si un 6 in teza! cum crezi ca o sa pimeaca a mei vestea?(o zis sa iau peste 7 deci...)nu cred ca mai am sanse sem asta sa-mi scot media fara 2 de 10. in fine oicum parinzii stiu ca ne aduce teza la mate numa dupa vacanta de iarna deci m-am scostonguetonguezi-le si uh dupa vacantatonguesper ca e-am ajuthat! pup la toti:*

| guitarlyn explică:

Uffff...as vrea sa dau funda(raspunsurile sunt chiar bune)dar le am spus deja parintilor si ei nu par sa ma inteleaga...
PS:am o prietena care spune mereu de toate notele(am incercat si chestia cu:"au fost note mai mici"

| guitarlyn explică:

Parintii mei au spus ca daca o sa iau cel putin 2 de 9 la mate dupa vacanta de iarna o sa mi-l cumpere ei(adica nu de Craciun).
PS:am luat 9. 20 la ro (era sa iau 10 da am sters si am scris mult cu picul si din cauza asta mi-a sczut)
PS2:GaGy un ID de messenger te rog? :3