| คlєxヅ a întrebat:

Cum pot sa il fac pe cainele meu sa nu manance pui? Funda, pliz ajutati-ma nu mai vreau sa il bata tata.

Răspuns Câştigător
| onlyketoops a răspuns:

Am avuyt si eu problema asta cu cainele meu.I-am pus in fata prima data un pui mic si cand voia sa se apropie i dateam peste bot si repetam asta de mai multe ori.Parerea mea este ca ar trebui sa te impui in fata lui.

| คlєxヅ explică (pentru onlyketoops):

Are 7, 6 luni, il tin legat.Dar problema e ca din joaca ii omoara. Azi tata a spus ca il spanzura daca mai mananca unul sad.

| mihaican a răspuns (pentru onlyketoops):

Lasa-l sa pape un pui si can mai vrea sa o faca dai cu el peste bot da sa nu te vada taicatu

Stai linistit cca nu lo spanzura ca nu a face nimeni asa ceva pentru motivul asta (cineva normal) plz da-mi vot sau vin la tine acasa si tte sechestrez si cand vine ora 8 seara te injunghi in piept cu cuitu si te bqag la duba neagre

;-}

10 răspunsuri:
| คlєxヅ explică:

Sa va dau detalii:
are 20 de kg, 8-7 luni, si e foarte jucaus.

Astazi o gaina s-a suit pe scara si a sarit la el in tarc, si puiul statea jos, cainele din joaca la sufocat si pe urma manca din el.

| i86e2 a răspuns:

Da-i mai multa mancare si nu va mai manca pui.

| คlєxヅ explică (pentru i86e2):

Pai cam cat mananca ma un ciobanesc? (nu ciobanesc german.)

| mihaican a răspuns:

Eu sunt de la oras deci nu am gaini dar pot raspunde cand mai manca un pui ia-l si can mai vrea sa manance unu dai peste bot si tot asa dar ai grija sa nu te vada taicatu

| ValentinValy1 a răspuns:

Si eu am problema asta am u cane corso de 1 an ia gainele din zbor nu le mananca dar le omoara

| evelina23112000 a răspuns:

Am si eu un ciine el e pichinez. Daca nu l-as fi oprit eu, el avea sa manince boboceii mei