Daca nu ii mai curge sange, sau e trista, si nu vrea sa manance atunci poate fi gravida catelusa. Dar ti-as recomanda sa mai astepti putin timp vreo o saptamana asa, si sa apesi usor pe burta catelusei. Daca e tare la apasare, are pui care cresc in ea.
Ar trebui sa intrebi un medic sau un om mai mare care totusi are o idee despre asta...
Daca are burta mare si rotunda atunci da...asteapta cateva saptamani si o sa se vada ca la orce sarcina...si catelusa mea a fost asa si acum are burta foarte mare si cred ca trebuie sa ma astept la 5 catelusi
hei, am si eu nevoie de ajutor
am o catelusa pe care am gasit-o de pasti si la 1luna dp a intrat in calduri, eu aveam si am un caine de 12ani mascul in forta iar acum de 1 saptamana ea vomita, mananca iarba, i s-au umflat rau si cele mai ascunse sfarcuri, mananca cu toane ori prea mult ori deloc, ori este retrasa, trista ori foarte jucausa.mai nou de cateva zile parca i s-a format putin burta la modul ca arata ca a unei catele care deja a avut catei, este lasata in partea de jos spre sfarcuri, umflata dar nu suficient.
voi ce ziceti?
cei care ati trecut prin experiente de genul asta.
am mare nevoie de raspuns
mersi
BAH FRATILOOOOR CAT DE LIPSITI DE LOGICA SUNTETI BAA. doamne fereste-ma ce raspunsuri! deci 1. sarcina dureaza intre 58-63 de zile si se poate simtii pe la finalul sarcinii ce pixu meu dupa 5 saptamani visati? si nu puteti fi niciunul siguri daca femela este gravida pipaind-o pe burta...SEMNUL CEL MAI SIGUR PT ATI PUTEA DA SEAMA CAND O FEMELA ESTE GRAVIDA ESTE UMFLAREA SANIILOR (sa zic asa) in functie de cati sani sunt umflati atatia pui va avea.