| Mara127 a întrebat:

Cum pot sa imi fac cainele sa fie mai agresiv cu oamenii? E ciobanesc si are 11 luni jumate. Stau la casa,trece cineva latra,dar daca se apropie, el sta la mangaiat.

8 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Îl dresezi. Agresiv la comanda sa fie nu agresiv în sensul sa atace oameni pe strada laughing

| Ineys a răspuns:

Daca-i place sa fie mangaiat ce sa-i faci? Lasa cainele sa se bucure de mangaiat. laughing

| Vikaa a răspuns (pentru Ineys):

Daca se lasa la mangaiat, da laba cu hotul, iar hotul isi face treaba, te mai trezesti si la 2 noaptea in casa cum iti cotrobaie lucrurile, un caine de talie mare trebuie sa fie agresiv, daca nu e agresiv ai pus-o si tu si el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor e doar pui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce rasa e? laughing Cred că ți sa urat cu libertatea rolling on the floor

| Vikaa a răspuns:

Depinde foarte mult ce Ciobanesc este, eu am Caucazieni si nimeni nu intra in curte. Oricum daca al tau il vede lumea cat de mare este nu vor intra in curte, da poti sa mai adopti un caine ca sa se inraiasca unu pe celalalt, merge foarte bine metoda asta.Probabil cand era mai micut l-ai alintat prea tare si l-ai luat in brate si acu crede ca tu trebuie sa il aperi pe el, nu el pe tine.

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Trebuie dresat sa atace la comanda nu sa fie agresiv cu oamenii. Dacă este agresiv cu oamenii o sa te trezești ca te musca inclusiv pe tine. Am avut un ciobănesc german 11 ani. Sunt de o inteligenta fantastică. Ocupă-te puțin de el. Învață-l măcar comenzile de bază. Folosește "recompense" (ce ii place lui) atunci când face progrese. Succes!

| Evaluator a răspuns:

De ce ai face asa ceva?