| frumushyk a întrebat:

Cum pot sa imi fac hi5 privat? ca doar prietenii mei sa-l poata vedea? va rog spuneti-mi cat mai repedebig grin

18 răspunsuri:
| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Ceao...sus yn partea dreapta scrye confydentyalytate....intra acolo si e pryma optyune...>:d< de la setary de profyl :*

| ejaxz a răspuns:

In dreaptasus scrie confidentialitate.Intri acolo, dai liceu pe prima optiune de la setari profil si selectezi cealalta optiue.

| crilienko a răspuns:

Simplu. intrii la setari pentru confidentialitate si vei opta pentru ceea ce -ai antrebat mai devreme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum imi fac hi5?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai eu tot nu vad
scrie mesaje cont log out anunturi pe ce dau ca nu e nimica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau s eu un hi5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In dreapta sus gasest cont(langa login on/out), intri acolo si gasesti confidentialitate si schimbi prima optiune. mult noroc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In dreaptasus scrie confidentialitate.Intri acolo,dai lic pe prima optiune de la setari profil si selectezi cealalta optiue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceau cum pot sa-mi fac hi5 eu nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mulumesc chair cautam asta:X
IDem: barbyr0z. ex. fantadelamaye
ejaxz stc. va multumesc:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai da mie imi scrie mesaje cont si long in

| ramy4ever a răspuns:

Dai la cont(account) si apoi la confidentilaitate( privacy) intri acolo dai clik pe prima optiune si apoii langa salveaza e o sagetica si si dai acolo si selctezi a doua optiune si gata love struck

| AlexyaA6 a răspuns:

Eu nu gasesc "confydentyalytate"

| AlexyaA6 a răspuns:

Eu nu gasesc "confydentyalytate"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...nu pot sa accept commentariile la fotografii crying ma puteti ajutaaaaaa? va rog crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In dreaptasus scrie confidentialitate.Intri acolo, dai liceu pe prima optiune de la setari profil si selectezi cealalta optiue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da esti un ciudat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si eu ma ajuti