| Alexia20 a întrebat:

Cum pot sa imi ingrijesc iepurasul ca sa nu moara, ce sa ii dau sa manance? (e pui mic)

4 răspunsuri:
| Vl4dimir a răspuns:

Da-i fan sau iarba, legume, plante, flori, fructe si apa. Daca e mai mic, va trebui sa ii dai lapte cald.

| Wenttmann a răspuns:

Oase si pedigree, iar daca îți cumperi un câine să-i dai morcovi.

| EmiliaTonciuVasile a răspuns:

Am fost in aceeasi situatie ca tine acum citeva zile.Iepurasii mei nu avea ochi, deci i-am hranit cu lapte.Am luat lapte din comert si l-am turnat intr-o canuta(am turnat foarte putin pentru ca la inceput maninca putin) si am incalzit putin laptele(sa nu fie prea rece dar nici prea fierbinte) am umplut o seringa de 2ml (îi scoti acul) si am hranit iepurasii.La inceput nu va vrea sa manince, si daca nu are dinti poti baga seringa cu usurinta, va trebui sa-l hranesti la fiecare ora. Dupa citeva incercari ar trebui sa consume cca 4-6ml de lapte (vreo 3seringi ). Dupa citeva zile deja se va obisnui si il va consuma cu gust.Hraneste-l pana face ochi, mai apoi incearca sa-l hranesti cu mincare pentru iepuri(de la farmacie), daca nu vrea, mai da-i lapte.P.S cind apesi pe seringa apasa usor pentru a nu se ineca. Sper sa-ti traiasca cit mai mult.

| pitika12345 a răspuns:

O prietena de a mea are un iepuras, si stiu ca daca e pui mic ii trebuie morcovi, varza dar nu multa ca poate face diaree.Cumpara.i bobite speciale pentru iepuri.care contin si vitamine.da.i apa si schimbo cand isi baga rumegus in ea....schimaba.i rumegusul odata la 3 zile, iai fan si avand in vedere ca are nevoie de aer, ii poti cumpara ham special sa il scoti afara, dar daca ai curte il scoti fara.dar stai dupa el ca se poate baga oriunde.