| Lascarandrei a întrebat:

Cum pot sa imi invat perusu sa vorbeasca?

4 răspunsuri:
| AttilaDornIsPower a răspuns:

Pai, de fapt papagalii nu au corzi vocale. este doar aerul. dar sincer nu prea stiu. inerca si tu sa zici niste cuvinte si poate se va lua dupa tine

| drhotzu a răspuns:

Perusul nu prea poate sa vorbeasca, sunt alte specii care pot sa faca asta, dar din cate stiu perusii nu pot sa prea vorbeasca!

| AnonimKidd a răspuns:

Perusii pot invata sa vorbeasca. Daca este unul, mascul si e mic. Repeta-i in fiecare seara niste cuvinte, destul de usoare timp de 15 - 30 de minute. Si eu am perus, mascul si l-am cumparat in aprilie. Eu imi fac teme si il aduc seara si mai vorbesc cu el. La mine nu a dat roade fiindca el vorbeste cu oglinda ziua. Oricum incearca si tu.

| Sup3rN0va a răspuns:

Usor si cu atentie! De fapt nu e asa usor dar in fine.Poi in afara de faptul ca trebuie sa-i repeti de multe ori dar ideea ie ca va trebuie sa-i dai si drumu din cusca daca vrei sa vorbeasca stand doar in cusca va vorbi cateva cuvinte acolo dar altceva e cand ai dai drumu va vorbi mult mai mult de ce? va fi si fericit se va juca si va rosti o gramada de cuvinte auzite care le vorbesti mai des.
Si inca ceva decat masculu vorbeste si, daca ai pereche mai greu vorbeste.

Întrebări similare